רוצה לגלח את התחת...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה לגלח את התחת...
    איתי 16
    12/09/2009

כן זה נשמע קצת מצחיק...

אבל יש לי תחת עם לא כל כך הרבה שערות אבל יש... אני רואה במלא סרטים תמונות וזה של גברים עם תחת חלק וגמאני רוצה.... אז אני פשוט חשבתי על לגלח שמה!!!

אני לא יודע אם זה נפוץ ואם בגילי (גיל 16) זה טבעי ונורמלי לעשות דבר שכזה...
    כמעט עשיתי את זה היום לפני המקלחת ואמרתי שעדיף לשמוע דעה שלכם לפני מעשה שכזה!
    אשמח אם תפרטו בנושא...

דרך אגב- כל הכבוד עבודתכם בפורום מוערכת ומבורכת!

בתודה מראש, איתי.

*נ.ב- אורך 18 ס"מ לגילי זה נורמלי נכון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה לגלח את התחת...

הוספת תגובה

• איתי הבן 16

דניאלה פרייפלד
    12/09/2009

קודם תודה על התודה!!!

18ס"מ :)

לגבי השער

אי לא יכולה להגיד לך תעשה או על תעשה
    קודם אתה מושפע מהחברה שבו אנו חיים ,וכפי שציינת, אתה רואה סביבך טוסיקים חלקים.אבל זה רק בסרטים ותמונות ,האם גם החברים שלך מגלחים?
    נזק זה לא עושה אלא אם אתה מחליט לחתוך בטעות את עצמך ואז זה כואב.
    כך בחשבון ששער מגולך חוזר לרוב מהר ועד שהוא מתערך יש תקופה של הרגשה של קוציות ובכדי למנוע את זה הגילוח צריך להיות די בתווכים קצרים את זה כבר תרגיש ואז תדע.
    האם יש לך חברה?
    אם כן, מה היא תגיד אם תשאל אותה ? יש בחורות שאוהבות שער על הבנים ויש שמופעות ....ש.....

גם אם תחליט שתגלח מקסימום לא נראה לך לא מתאים לך....זה לא בלתי הפיך
    ,אך קח בחשבון ,שזה לרוב לא חוזר כפי שהיה לפנינ הגילוח.
    שנה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה תודה תודה.. ועוד משהו!!

איתי 16
    12/09/2009

תודה רבה על העזרה עזרת לי המון!!

האם זה נפוץ יש ילדים בגילי שעושים את זה?? (אין לי חברה ואפחד מהחברים שלי לא עשה את זה ולא נראה שישו אני מתבייש להגיד להם בכלל)

מניסיונך הרב את יודעת אם יש כאלו בגבילי שעושים זאת???

תודה מראש!!

(ו18 ס"מ זה טוב אמרנו? )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    13/09/2009

אני מניחה שכמוך יש אחרים בגילך שגם עושים את זה, הנסיון שיש לי בתחום של ייעוץ מיני של בני נוער הוא מהפורום הזה, וטרם נתקלתי בשאלה כזאת, זה עדיין לא אומר שזה לא קורה. והגודל הממוצע של הפין במצב זיקפה הוא 14-18 ס"מ באורכו, אז האורך של הפין שלך בטווח הנורמה.
    עוד משהו - אם בכ"ז אתה מחליט להסיר שיער, אתה יכול להסיר באמצעות שעווה, זה אולי פחות סימפטי כי זה כואב אבל אז אתה יודע שזה מוציא את השיער מהשורש, זה מחליש את השיער וכשזה צומח מחדש זה צומח כמו שזה היה לפניכן ולא קוצני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איתי

דניאלה פרייפלד
    13/09/2009

בחופש הלכתם החברה לשחות ?
    מה היה מצב הטוסיקים שלהם או של אחרים בסביבה שהחליפו בגדים?
    אולי אם אתה בכל זאת נחוש, חורף זה אידיאלי כי אולי אתם פחות הולכים למקומות שמתפשטים...
    אפשר לשאול למה דווקא הטוסיק, כמה אתה כבר רואה אותו או נוגע בו .אם אתה לא נחוש בדעתך אולי תחכה לזמן שיהיה לך קשר משמעותי ולשמע מה הדעה שם...אם אתה לא לחוץ.עוד כיוון מחשבה אם לא היתה מבולבל עד כה...
    שנה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו