מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא עומד לי בכללחסוי17/09/2009
יש לי חברה חדשה שכבנו לא מזמן בפעם הראשונה עמד לי ולא גגמרתי ואחר כך כל פעם עמד לכמה דקות ושוב ירד לי מה אני יעשה !? היא מתבאסת כל פעם מחדש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
דניאלה פרייפלד18/09/2009תעצור!!!ולעשות rewind כלומר, האי הצלחה והתגובה של חברתך גורמים לך עוד לפני שאתה מנשה, להיכשל! וכן לא לנסות לחדור, לפרק זמן, תתעסקו רק במיניותכם, ללא חדירה.
השמים ,מה שאתם עושים ללא חדירה, הוא הגבול ,תתנו לעצמכם להכיר אחת את השני כל מקום עם הלשון, מגע גוף, עם משכות .....תתענגו מעצמכם ומהשני כן כל זה ללא חדירה!!!
תן לך זמן להתאושש מתחושת האי הצלחה, שתרגיש במהלך המפגשים ללא חדירה שהוא "חזר"
לא לנסות ישר שוב חדירה אלא משחקי חדירה להתקרב לשחק סביב הכניסה לראות איך הוא מגיב.
לא למהר, להינות
המשימה הוא לא לגמר אלא להינות!! ויש כמה וכמה דרכים להינות מסקס וללא חדירה וזה עדין סקס.
אפשר להיות מבואסים עם חדירה ,כל אחד גמר, אך לא נהנו!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה|:
חסוי19/09/2009שמעי אני לא יודע מה לעשות שאני לא איתה אני חושב עלייה ושאני איתה אני חושב על זה שיעמוד לי (אני בן 18 עוד מעט ..) מה הבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:ו
דניאלה פרייפלד19/09/2009
חשוב למיניות לא להיות בלחץ
תסתכל על זה כאל ריקוד כל פעם זה ריקוד אחר אפילו אם אתה מכיר את השותפה.
המוסיקה שונה האוירה שונה התחושות שלך שונות וגם של השותפה..
אתה לא יודע למה לצפות....
נגשים לזוגיות כאילו להכיר מחדש וכך גם הריקוד המיני
אווירה מתאימה, נגשים לחברה כאילו אתה לא מכיר את גופה ואתה רוצה לגלות אותה מחדש...
נגיעות ליקוקים בכל גופה תגע תגלה תשאל מה מענג אותה איזהקצב טוב לה (שיכול להשתנות)
תכין אותה,שהיא תרטיב את עצמה ואז לאט לאט נכנסים ואז ריקוד אחר מתחיל שגם זה משתנה ממפגש למפגש להינות זה המסימה.
ולכן אבקש ממך למספר מפגשים תעשה את הריקוד ללא חדירה אין אין אין חדירה יש רק הנאה תכיר אותה ושהיא באתה הזדמנות תכיר אותך תכירו יחד את תענוגי גופכם והדדי מה שתרצו לעשות בידים בפה עם הלשון עם עזרים כל דבר אך ללא חדירה.
להוצאי אותך מהלחץ אם כן או לא ילך לך ,עם פינך, לא מעניין אותך מה הוא עושה ואיך הוא מגיב רק אתה והיא השמים הוא הגבול עד החדירה שם אסור.
וכמה וכמה מפגשים מהסוג הזה.
לחשוב עליה זה טובבבבבבבבבבבבב
לדאוג על .....לאאאאאאאאאאאאאא
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)