יש לי 3 שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי 3 שאלות
    דנה
    09/09/2007

שמטרידות אותי כבר דיי הרבה זמן ולא כ"כ הרגשתי נוח לשאול, אבל אז מצאתי את הפורום הזה והחלטתי לעשות את זה.
    הראשונה היא, איך יודעים שגמרת?
    השנייה היא בכמה פעמים שהביאו לי ביד, או אולי אפילו בכל פעם שאני נהייה ממש ממש חרמנית, אני מרגישה כאילו אני חייבת פיפי, או שעומד לברוח לי פיפי. האם זאת תחושה טבעית? או שיש אצלי בעיה?
    והשאלה השלישית היא, בנתיים עוד אף פעם לא הבאתי לבן ביד והסיבה היא שאני לא יודעת איך עושים את זה ואני לא מרגישה בנוח לשאול. אתם יכולים לכתוב לי בערך הסבר בבקשה?
    תודה, דנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי 3 שאלות

הוספת תגובה

• דנה אני אשמח לעזור לך

*
    11/09/2007

דנה, אני אשמח לעזור לך לגבי השאלות האלה, ולגבי כל שאלה שתעלה לך בעתיד, תשלחי לי אי מייל, ואני אשמח לפרט לך לגבי כל דבר מהפרט הכי גדול ועד לפרט הכי גדול.
    האי מייל שלי הוא [email protected]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני יענה בתשלומים

מירב שרון
    11/09/2007

תשובה לשאלתך הראשונה - איך אשה יודעת שהיא הגיעה לאורגזמה?
    אורגזמה זה בעצם השיא של עוררות מינית, כאשר כל השרירים שהיו מתוחים במהלך העוררות המינית, משתחררים וזה גורם לתחושה מאוד מענגת שעשויה להיות מורגשת בכל הגוף. במהלך האורגזמה, הרבה נשים מרגישות דפיקות לב מואצות. שרירים לאורך הגוף רועדים, במיוחד באזור הנרתיק, בפי הטבעת וברצפת האגן. כימיקלים שנקראים אנדורפינים המשתחררים בדם גורמים לתחושות של עונג בכל הגוף וגם גורמים לכך שהרבה נשים מרגישות אושר, שכרות, חמימות או עייפות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי שאלתך השנייה

מירב שרון
    11/09/2007

שלפוחית השתן של האשה נמצאת סמוך לקיר הקדמי של הנרתיק, ממש מאחורי עצם החיק, וממנה יוצא צינור השתן (שופכה) הנפתח אל קידמת אבר המין של האשה, במרחק של סנטימטרים ספורים מפתח הנרתיק.
    מאחר ופתח הנרתיק קרוב לשלפוחית השתן אז תתכן חוויה שאת רוצה להטיל שתן כתוצאה מהגירוי המיני. אני מציעה לך ללכת לשירותים לפני המגע המיני כדי להסיר ממך את החשש הזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשאלה מס' 3

מירב שרון
    12/09/2007

איך לאונן לבן הזוג?
    טכניקה אחת שהינה שכיחה - קודם הפרטנר שמאונן לשני צריך לאחוז בפין עם כל היד, לעשות מעין אגרוף סביב הפין. או לחילופין להשתמש רק בכמה אצבעות ולעטוף אותם סביב הפין. שנית, הפרטנר שמאונן לשני, מזיז את היד/האצבעות בתנועות של למעלה ולמטה, וזה גורם לגירוי של הפין. ישנם אנשים שמעדיפים להשתמש בחומר סיכה כלשהו (כגון KY GEL) על מנת למנוע חיכוך של הפין. ישנם הרבה טכניקות אחרות כגון שימוש בשני ידיים. מאחר וכל גבר זה משהו אחר, זה מצריך סבלנות ותרגול מצד שני הפרטנרים לפני שמגלים מהי הטכניקה המועדפת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו