אני צריכה עזרה בבקשה מכל המומחים :(

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני צריכה עזרה בבקשה מכל המומחים :(
    סיון
    09/09/2007

לא קיימתי עם חבר שלי יחסי מין מלאים, עשינו סקס יבש
    אבל פעם אחת לפני איזה שלוש שבועות היינו ביחד בלי תחתונים הוא כמעט חדר רק בקצה הוא היה והרגשתי את איבר המין שלו אבל לא הרגשתי חדירה, הוא לא גמר עליי אלא בחוץ אבל היה לו טיפה טיפה רטיבות
    המחזור שלי מאחר לי בשבוע וחצי בערך ויש לציין שהמחזור שלי הוא לא סדיר ומדי פעם הוא מאחר לי ב5 ימים או יותר אבל עדיין אני לחוצה מהעניין אני חייבת שתעזרו ליי אם יש סיכוי שאני בהריון

:( :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הסיכויים קלושים אם כי

יפעת מקלר
    09/09/2007

עדיין קיימים. (כבר היו דברים מעולם) כדאי שתגשי לעשות בדיקת הריון להורדת כל ספק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא מסוגלת =( בבקשה תעזרו לי

סיון
    09/09/2007

אני לא מסוגלת לעשות את הבדיקה הזאת אני עוד חודשיים בת 17 אני לא רוצה אפילו לחשוב על סיכוי שאני בהריון
    זה לא יוצא לי מהראש אני כל היום עסוקה בלחשוב על זה וזה מפריע לי לתפקד
    בבקשה עוד דעות מה הסיכויים שאני אכנס להריון
    האם יכולה להיות סיבה אחרת לאיחור?
    יכול להיות שמשהו השתבש בגלל חדירת אצבעות?

=( סיון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא נראית סיבה לדאגה

רופא
    09/09/2007

לפי התיאור של מה שעשיתם הסיכוי להריון אפסי. האיחור בוסת אצלך אינו דבר לא שגרתי. לכן איני חושב שיש לך מה להלחץ. עם זאת חכמינו אמרו שאין שמחה כיום התרת ספקות, דהיינו אם תעשי בדיקת הריון (אפשר בערכה ביתית) ותראי שהיא שלילית תרגישי הקלה. לכן הרעיון לבצע בדיקה הינו רעיון טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איחור במחזור יכול להגרם

יפעת מקלר
    10/09/2007

מלחץ נפשי ומתח, מצב שנראה שאת שרויה בו עכשו. מה גם שאת אומרת שהמחזור שלך לא סדיר. לא נראה שיש לך סיבה להלחץ אך כדאי שתעשי בדיקה כדי להסיר ספק ודאגה מלבך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיוון

טל
    10/09/2007

היי לך סיוון,
    אני בדיוק בגילך והייתי בסיטואציה לא ממזמן בדיוק כמו שלך..
    גם אני פחדתי מהבדיקה וגם אני הייתי בלחץ..
    הסיכוי הוא כמעט אפסי באמת אם במידה ולא התבצעה חדירה..
    אבל,
    בשביל להסיר ספק מלבך, בקשי מחברה טובה או ממישהי שאת מספרת לה הכל ללכת לקנות לך את הערכה.. היא כל כך פשוטה וידידותית..
    אני יודעת, זה מצב נורא מלחיץ, אבל תחשבי טוב, יהיה טוב!!
    תעשי את הבדיקה בימים הקרובים...
    אני באמת ממליצה לך למרות שהסיכוי שואף לאפס.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו