מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התקף לב? דום לב? אי ספיקת לב?י.22/09/2009
לעידו הSקSולוג שלום רב,
האם משחת האנדרוג'ל יכולה לגרום ל - התקף לב, דום לב, אי ספיקת לב, חוץ מזה שהיא תגרום לסרטן הערמונית?
עוד דבר אם אני ימרח ממש כצת על איזה שהוא חלק בגוף יקרה משהוא זה קטע חד פעמי?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר י
דניאלה פרייפלד22/09/2009סרטן לא מספיק "טוב"??!!!!
זה יכול לגרום לפצעי בגרות ועודף טוסטסטרון יכול לגרום לנשירת שער
אז לא כדאי לשחק עם תרופות שמיועדות לאוכלוסיה ספציפית
זה לא עושה אותך יותר גבר!!!
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיותר טסטורון יותר תחרותי?
י.24/09/2009שלום לך,
אני בן 23, מתאמן בג'ודו תחרותי.
ולפי דעתי יותר טסטורון בגוף הופך אותך ליותר תחרותי מה שאני כצת צריך וגם אגרסיבי...?
נכון?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך התייחסות
מירב שרון24/09/2009אני מבינה שכל העיסוק שלך סביב הנושא זה מפני שחשוב לך לשפר את הביצועים שלך בג'ודו.
ברור לך שצריך שתהיה בעיה רפואית של מחסור בטסטוסטרון על מנת לקבל מרשם רפואי לאנדרוג'ל. וברור לך שאם תעשה את זה על דעת עצמך המחיר הוא שלל של תופעות לוואי:
1. אנדרוג'ל יכול לגרום או להחמיר סרטן של הפרוסטטה.
2. אנדרוג'ל נמרח על העור ועובר במגע מגוף לגוף אז אם יש לך בת זוג, אתה גם מעביר לה את זה ועל נשים יש לזה השפעה שזה מעודד סימנים משניים גבריים כמו אקנה, שיעור, קול גברי וכד'.
3. אנדרוג'ל עלול לפגוע בכמות הזרע ובפריון.
4. אנדרוג'ל מגביר סיכון לבעיות בכבד ואף מגביר סיכון למחלת סרטן בכבד.
5. אנדרוג'ל יכול להגדיל לך את החזה.
6. אנדרוג'ל עלול לגרום לבעיות נשימה בשינה.
אחרי כל הנ"ל, האם שווה לך בכלל לחשוב בכיוון הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון!
י.24/09/2009שלום מירב,
כל העיסוק שלי סביב הנושא הוא אכן לשפר את הביצועים שלי בג'ודו כי הם לא ממש חזקים!
.. לא שווה לי לקחת סיכון שכזה עם אנדרוג'ל
האם יש משחה אחרת שיכולה לעזור לי בשיפור הביצועיים היות ואני בוגר ג'ודו תחרותי.
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה תגיד לי
מירב שרון24/09/2009בתחום של ג'ודו תחרותי, שאני לא מבינה בו בכלל, מה אפשר לעשות כדי לשפר את הביצועים? מה אחרים עושים כדי לשפר? מה אתה עשית עד כה כדי לשפר? האם יש מאמנים אישיים שאפשר להיעזר בהם? האם זה גם קשור לכמה תשקיע בתרגול ביום יום? אתה תגיד לי אתה בטח יודע הרבה יותר טוב ממני.
ולא, אין משחה כזאת או אחרת שתעזור לשפר, ואל תתן לאף אחד לשכנע אותך אחרת, זה רק מה שבא ממך ומהיכולות שיש בך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יגיד לך!
י.25/09/2009שלום לך,
אני כמעט בטוח שאת יודעת בכללי מה זה ג'ודו.
מה אפשר לעשות כדי לשפר את הביצועים? לתרגל יום יום את אותו תרגיל שאני חלש בו.
החברים שלי בג'ודו שאני מתאמן איתם עושים אותו דבר.
מה אני עשיתי עד כה? הכל אני משתדל להגיע להשיגים אבל לא ממש יוצא לי.
מה שחיפשתי במשחה הזאת ( אנדרוג'ל ) זה כוח זה מה שחסר לי!
קראתי באיזה מאמר "שבקרב שביוון העתיקה למי שהיה יותר טסטורון מנצח בקרב וזוכה בבחורה "... זה ציטוט מהמאמר.
בגלל זה גם אומרים למי שיש יותר טסטורון יותר חזק!
אני בן 23 חגורה שחורה בג'ודו ואני מודה שיש יותר טובים ממני בתחום. בכל זאת אני מתחרה! ובתחרויות יש גם את האחד שמפסיד ויש את האחד שמנצח.
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'ודו...
מירב שרון25/09/2009אין לי רקע בג'ודו, לכן אני לא כ"כ מכירה את הספורט הזה. אם אתה הגעת לחגורה שחורה, ואתה בג'ודו תחרותי אז למה אתה טוען שאינך מגיע להישגים? זה נשמע שהגעת להרבה הישגים. פשוט תמשיך לעשות את המקסימום שאתה יכול, ואל תשכח לפרגן לעצמך על כל ההישגים שהגעת אליהם עד כה.ולגבי טסטוסטרון ויוון העתיקה - אני יודעת שמחקרים מדעיים מראים שיש קשר בין ותר מדי טסטוסטרון והתנהגות אגרסיבית, אז אולי בג'ודו זה יכול לעזור אבל בכל שאר תחומי החיים, חברתיים, זוגיים, משפחתיים, זה לא מי יודע מה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'ודוקא!
י.26/09/2009שלום מירב,
נכון, הגעתי לחגורה שחורה בג'ודו אחרי המון תחרויות של נצחונות והפסדים.
אני טוען שאני לא מגיע להישגים תחרותיים שזה לא קל המתחרים שלי הם באותו רמה כמוני אני חגורה שחורה גם היריב שלי חגורה שחורה אז קשה לי יותר מסתם יריב אימונים, ולכן אני נאלץ להתאמן כל יום בתור בוגר תחרותי ולהתאמן על תרגילים שאני חלש בהם ולנסות לשפר אותם
אל תחשבי שמי שמחזיק בחגורה שחורה לא יכולים לנצח אותו!!!
כמעט כל תחרות אני עושה את המקסימום אבל קורה שהיריב שלך יותר מפוקס ממך ומספיק שנייה אחת של נצחון.
עם כל הכבוד לדרגה שאני נמצא בא קשה לי פיזית, דרך אגב אני בחור בכלל לא אגרסיבי אבל אני טכני שלפעמים זה עוזר ולפעמים לא! ( בג'ודו ).
אז כפי שכתבת ואת צודקת חסר לי רק להיות ארגסיבי
וזה ומה שאני מחפש כדי להתחזק ואני לא מוצא?
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה יודע מה?
מירב שרון28/09/2009זה אירוני, יש אינסוף טיפולים רפואיים תרופתיים ואלטרנטיביים על מנת לטפל באנשים שסובלים מבעיות של התנהגות אגרסיבית שמפריעה להם לתפקד בחיי היום יום. והנה אתה מתפקד היטב בחיי היום יום, מצליח אפילו בספורט של ג'ודו תחרותי, אבל אינך מרוצה מזה, אתה רוצה להיות אגרסיבי כי אתה חושב שזה מה שישפר את הביצועים שלך.
אני חוזרת על מה שאמרתי, תעשה כמיטב יכולתך, תפרגן לעצמך על ההישגים שלך, ותמשיך לעשות את המקסימום שלך, כי זה המקסימום שאתה יכול לעשות. בהצלחה ושיתגשמו כל משאלות לבך לשנה החדשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיפור ביצועים!
י.29/09/2009שלום לך,
נכון יש לי בעיה של אגרסיביות והבעיה הזאת מקשה עליי להיות בין הטובים אני לא יכול להיות רק טכני.
למרות שאני מחזיק בחגורה שחורה אני מדורג בינוני.
למרות שאני בכלל לא אגרסיבי והמתחרה שלי כן אני בכל זאת מצליח לנצח אותו אבל קשה לי יותר מכל ג'ודוקא אחר בגלל הבעיה שלי שגם אותה אני צריך לשפר...
אני לא חושב אני בטוח כל הקבוצה שלי "סוסים" ואגרסיבים ברמות!
וזה מה שעוזר לחלק מהם להיות בין הטובים בתחום,
זה שהגעתי לחגורה שחורה כולם מפרגנים לי אבל להתחרות אם מישהוא ברמה שלי זה לא קל!
אני עושה כמיטב יכולתי כדי לא לאכזב את המאמן שלי אבל לפעמים שאני עולה להתחרות אני מרגיש שאני לא מספיק מוכן פיזית ואני מסתכל על היריב אני אומר לעצמי הוא לוקח את הקרב אני רואה עליו שהוא מספיק מוכן,
וכנראה שזה נכון זה המקסימום שלי וכנראה עד שאני לא אטפל בבעית האגרסיביות שאני צריך אותה במיוחד בג'ודו, וישתפר בתרגילים שאני חלש בהם אני לא יוכל להגיע ולהיות בין הטובים ואני מודה אני גם בן 23 שכל הספורט ( ג'ודו ) לפני ומקווה שאני יצליח אמא שלי תמיד תומכת בי ויודעת שקשה לי אבל היא לא מראה לי את זה.
שנה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש כאן אי הבנה
מירב שרון29/09/2009אין לך בעיה של אגרסיביות. אתה בסדר גמור, אתה מרגיש שחסר לך אגרסיביות כדי לשפר את ההישגים שלך בג'ודו אבל לך כבן אדם ובאישיות שלך וגבר בכלל אין לך בעיה. מה שכן אני מבינה ממך זה שאתה נוטה להיות מאוד שכלתני ופחות לפעול על פי הרגש וזה משהו שאתה כן יכול לעבוד עליו בעזרת טיפול רגשי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך כוח ונחישות!
י.05/10/2009שלום מירב,
לפעול על פי רגש בקרב אני לא חושב...
אולי אני צריך טיפול של כוח ונחישות?
לאן פונים?
היתי גם רוצה להעלות את הדירוג שלי מבין כול הקבוצה שלי!
מקווה שאצליח אם תפני אותי למקום המתאים למרות הכל...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון טעות
מירב שרון05/10/2009כנראה לא הסברתי את עצמי. הכוונה שבעזרת טיפול תוכל להתחבר יותר לרגשות שלך, וביחד עם הספורט תוכל לפרוק כעסים ורגשות אחרים. אולי כדאי לך להגיע לפסיכולוג של ספורט, הרי יש כזה דבר. ובעזרתו תוכל גם לעבוד על הגדרת היעדים שלך בקראטה ואיך תוכל לקדם אותם. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהזכירך!
י.06/10/2009שלום מירב,
אולי פסיכולוג ספורט יכול לעזור לי במקרה שלי...
ואני לא מתאמן בקראטה אני מתאמן בג'ודו!!!
שנה-טובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופס, סליחה על הבלבול :)
מירב שרון07/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)