זיקפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זיקפה
    אנונימי
    23/09/2009

שלום
    אני וחברה שלי מתמזמזים כבר זמן רב. כל פעם אני מגיע לזיקפה חזקה מאוד די מהר (עניין של כמה שניות) אך אתמול כשניסינו לקיים יחסי מין בפעם הראשונה איך שניגשתי לקונדום נעלמה הזיקפה ומאז אני לא מצליח להגיע לזיקפה מלאה וחזקה כבעבר.
    רציתי לשאול אם המצב החדש עלול להיות תמידי ואם ישנן דרכים לחיזוק הזיקפה בדרכים טבעיות (אוכל, תרגילים וכולי)
    תודה

נ.ב - אני חושב שחשוב לציין שזאת פעם הייתה אמורה להיות פעם ראשונה שלי ושלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זיקפה

הוספת תגובה

• אנונימי

דניאלה פרייפלד
    23/09/2009

אתה לא לבד,זה קרה ויקרה לעוד הרבה בנים כמוך,זה הפעם הראשונה!!
    זה לא אשמתך! אתה חלק מתרבות שהמסר הוא את/ה רוצה אז go for it .אין יותר פשוט מזה, אך זה לא תמיד כך, כפי שלצערי, חיוות על עצמך.זה קשה אך זה לא לתמיד (לרוב).
    תתאר לעצמך:אתה בלחץ..הראש עובד יותר שעות, חושש מה יהיה איך יהיה ,מה יהיה איתה מה היא תחשוב,איך נרגיש.....איך אתה יכול להיות רגוע ??? ולכן החבר הכי טוב שלך לא עמד בלחץ ...

ולכן צריך לעצור ולחזור קצת אחורה לא לנסות שוב לחדור.
    איך החברה הגיבה?
    מה זה אומר להתמזמז?
    בן כמה אתה?

שנה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז ככה

אנונימי
    24/09/2009

דבר ראשון תודה על המילים המרגיעות

דבר שני אני בן 18 ולהתמזמז הכוונה לכל דבר שהוא חוץ מחדירה וסקס אורלי. היא עשתה לי ביד ואני לה (לא כולל החדרת אצבעות). אנחנו מתנשקים ומתלקקים בכל חלקי הגוף (מלבד איברי המין, היא עוד לא מוכנה לכך)
    למען האמת חברה שלי הגיבה בצורה נפלאה לזה והיא הבינה ולא עשתה מזה עניין בכלל ואמרה שהיא מבינה שיש לחץ ושלא נורא והיא לא חושבת על זה בכלל ושפעם הבאה ילך יותר טוב.

הבעיה שלי כרגע שמלחיצה אותי היא שמאז אותו ניסיון אני מנסה להגיע לזקפה מלאה וחזקה כמו שהייתה לי כשהייתי מתמזמז איתה ואני לא מצליח בשום מצב...אני מגיע לזקפה מסויימת אבל לא חזקה כמו מקודם ובכלל לא לאורך זמן כמו מקודם. בזמן יחסים עם חברתי הייתי מחזיק את הזקפה ללפחות חצי שעה עד 40 דקות מבלי שתדילל בכלל ועכשיו אני לא מצליח להחזיק אותה לאפילו 15 שניות.

אני מפחד שאני לא יגיע לזקפה בכלל או לזקפה מלאה לא משנה מה אעשה עם החברה שלי עכשיו. ואני מאוד אוהב אותה ונמשך אליה בטירוף.

אפשר איזו עצה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייחסות

מירב שרון
    24/09/2009

ממה שאתה מתאר פיתחת חרדת ביצוע, כי עד אותו קטע הכול היה בסדר ובגלל חוויה ראשונה של כשלון, אינך מסוגל להגיע שוב לזקפה מלאה בנוכחות בת הזוג שלך. אני ,כמו דניאלה, מחזקת את דבריה ומציעה לך לעשות stop ו-rewind. אתה כנראה מאוד עסוק ב"יש זקפה אין זקפה" וזה כמו גול עצמי. מה שזה אומר עכשיו זה שאתה צריך ליצור עבורך חוויה מתקנת. זה אומר שאתה צריך להגיד לעצמך ליהנות מהמגע עם חברתך ומכל מה שנקרא outer-sex מה שאתם עושים יפה מאוד גם ככה, מבלי שתהיה חדירה בכלל, לעשות הכול חוץ מזה וזה בסדר כי ברגע שאתה עסוק במטרה של חדירה זה חוזר חלילה. האם חברתך מגיעה לאורגזמה במשחק המוקדם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנונימי

דניאלה פרייפלד
    24/09/2009

לחברה מגיע כל הכבוד על התגובה, היא 10 ממש אמרה את האמת!!!
    או קיי, החברה עוד לא מוכנה שאתה תענג אותה בפות ודגדגן אך כן מוכנה ללכת עד הסוף!?

קח צעד אחד אחורה,תרגע, תחזרו לעינוג הדדי (לא לבדוק את "החבר"!!!) להימנע ככל שאפשר מלבדוק מה קורה לך שם למטה תתרכז בה תחשוב עליה תקשיב לגופה, לקולה.קח אותה קודם לעינוג אורלי בדגדגן שלה לא מהר ולא על הפעם הראשונה לאט לאט קודם מסתכל לאחר מכן אצבע לאחר מכן לשון וזה לא מתרכז במפגש אחת...תגלה אותה ושהיא תגלה את עצמה תעשו כמה מפגשים מין מלא ללא נסיון חדירה
    דרך עגב האם היא עושה לך בפין מין אורלי?

תאפשר לעצמך לרפא את הנפש הפגוע (שלא הלך לך פעם ראשונה) תחזור לתחושה שטוב לי נעים לי
    ולה.
    חכיתם.... אולי שהחלטתם ללכת צעד קדימה זה היה פתאום מהר מדי..(שוב חדירה כן שלון על הדגדגן לא?....דרך אגב רוב הנשים חיבות גירוי על הדגדגן בכדי להגיע לאורגזמה ואם היא לא יודעת איך ....)
    תדבר איתה אם היא מסכימה ללכת צעד אחורה וגם לאפשר לעצמה ללמד איך לענג את עצמה בעזרתך.
    תהנו יחסי מין יכולים להיות עם חדירה אך לא נהנים עד כה נהנתם אז חזרו לזה
    ולא לבדוק! אם אתה תבחון את עצמך כל פעם זה מיועד לכשלון.

ראש נקי, אוירה מתאימה ועינוג הדדי ותחוש אותה וגם את עצמך

אתה צעיר זה אמור לחזור אם תתן "לו" להינות ולא לעמוד למבחן

אם היא מסכימה תנסו ואם בכל זאת ....תחזור אלינו
    בהצלחה

בזמן הזה שאין חדירה, אולי כדאי לך לאונן ולהתנסות בקונדום לשים אותו להרגיש איך זה איתו כך שיגיע זמן אמת ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לכמה פרטים

אנונימי
    24/09/2009

יכול להיות שלא הסברתי את עצמי נכון אבל היא כן מאפשרת לי לענג אותה באמצעות הדגדגן והצלחתי לגרום לה להגיע לאורגזמה ולגמור מספר פעמים. שנינו חשבנו שאנחנו מוכנים ובאותה פעם ראשונה לא היה ברשותי קונדום (היינו אצלה) ורצתי הביתה להביא אחד וחזרתי ומשם לקחנו את העניין מהר. אני לא מנסה לתרץ את מה שקרה לי אלא רק להוסיף פרטים למען השגת תמונה מלאה.

בקשר ללחזור אחורה נראה לי שזה אפשרי ואנחנו אכן ננסה זאת.

בנוסף רציתי לציין שהצלחתי לפני כמה זמן להגיע לזיקפה די חזקה (אם נדרג בסולם של 1-100 הייתי נותן לזאת בסביבות ה95) והצלחתי לשמור עליה למשך מספר דקות (בערך 6-7 דקות). אני משער שלא הייתה זיקפה של 100 אחוז כי לא נעשה כל מגע מצד חברה שלי (תירגלתי את המצב ללא נוכחותה).

רציתי לראות שאני אכן מבין ושהמלצתכן היא בעצם לוותר כרגע על קטע החדירה ולהנות משאר הדברים שעשינו עד עתה כדי להגיע שוב למצב של נוחות כאילו הפעם הראשונה לא קרתה מעולם ובנוסף לנסות ולתרגל לבדי הגעה לזיקפה החזקתה ושילוב של קונדום למען התחושה?!?!

תודה שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התשובה היא כן

מירב שרון
    24/09/2009

לוותר כרגע על החדירה וליהנות מכל השאר. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• +

דניאלה פרייפלד
    24/09/2009

תזכור גם להפסיק למדוד אותו!!!
    קשוב לתחושות גופך וחברתך ללא בדיקות !!!
    הנאה הנאה לא ביצוע!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אנונימי
    24/09/2009

תודה רבה לשתיכן על העזרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רציתי לעדכן

אנונימי
    24/09/2009

דברים קרו מהר יותר ממה שחשבתי ואני וחברתי ניסינו שוב היום והפעם הצלחנו, כלומר הצלחתי להגיע ולשמור על זיקפה מלאה לכל אורך הדרך.

רציתי להודות שוב לשתיכן שכן העצות שלכן של להירגע ולא לחשוב על מצב הזיקפה בהחלט עזרו ואף הביאו תוצאות מעולות.
    בנוסף חשוב לי לציין שהדרך בה החברה שלי דיברה איתי והפתיחות של שנינו עזרו רבות גם הן...פשוט אין עליה היא הבן אדם הכי מושלם בעולם!!!

לצערי הכאבים אצל חברה שלי מנעו מאיתנו להגיע לגמירה אבל רציתי בנושא זה לשאול שאלה לגביה: אני חדרתי בערך שליש מאורך הפין שלי, הרגשתי מה שאני חושב שזה פנים איבר המין שלה ורציתי לשאול אם הייתה קריעה של קרום הבתולין או לפחות מעבר שלו כי לא היה דימום אבל נכנסתי במידה כזאת שנראלי שהייתה אמורה לעבור אותו כי הבנתי שהקרום נמצא יחסית קרוב לפתח ולא בעומק הגוף.

שוב תודה ואשמח לעזרה בשאלה החדשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדכון נפלא

מירב שרון
    25/09/2009

לגבי הכאבים של חברתך - כדי להפחית את הכאב, חשוב להקדיש כמה שיותר למשחק המקדים, כולל אוננות הדדית ומין אוראלי הדדי, וכדי עוד יותר להגביר רטיבות בנרתיק ולהקל על החדירה, מומלץ מאוד להיעזר בחומר סיכה על בסיס מים כגון KY ו/או love gel שניתן לרכוש בכל ניו-פארם/סופר-פארם ליד מדף הקונדומים. צריך למרוח את חומר הסיכה בצורה נדיבה על פתח הנרתיק ועל הפין.
    קרום הבתולין זה בעצם שריר בצורה של טבעת שמתרחב ולכן כדי שיהיה מינימום כאב, כדי לעשות חדירה הדרגתית, בהתחלה אצבע אחת, אח"כ 2 אצבעות עד גודל היקף הפין.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

אנונימי
    25/09/2009

אכן החלטנו שפעם הבאה נשתמש בחומר סיכה (בחבילת קונדומים של דורקס מיקס שקניתי מצורפות שתי חבילות חומר סיכה...האם זהו חומר טוב גם כן??) וכן ננסה חדירה של דברים קטנים יותר (כלומר האצבעות)
    רציתי לשאו לרק במקרה שלה...היא חשה כאב ונראה לי שחדרתי מספיק עד כדי מעבר של קרום הבתולין אבל לא ראינו כל דימום על הסדינים...האם באמת נקרע הקרום או שעדיין לא???
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש ויש

אירה
    25/09/2009

יש בנות שלא יורד להן דם בכלל, ויש כאלה שיורד להן דם גם בפעם השניה שהן מקיימות יחסי מין.
    זה משתנה מבחורה לבחורה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו