שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    חסוי
    23/09/2009

שלום רב !

אני בן 14 כיתה ט' והשאלה שלי לא ממש קושרה למין אבל אוליי מישהו פה יוכל לעזור לי בזה אז ככה אני כל הזמן חושב על העתיד ממש כל היום גם כשאני הולך לישון וגם שאני מיתעורר וזה כבר מוגזם האם זה חלק מגיל ההיתבגרות או שאני מישתגע ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לחסוי שלום

מירב שרון
    24/09/2009

לגמרי לגיטימי בגילך להיות עסוק במחשבות על העתיד, אבל אתה מציין שזה מחשבות שלא נותנות לך מנוח ומפריעות לך במשך היממה עד כדי פגיעה בשינה. אולי תספר קצת על המחשבות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה !

חסוי
    24/09/2009

יותר מה יהיה איתי כשאני יגדל וכל מיני דברים על העתיד למשל מה יהיה לי מה לא יהיה לי דברים כאלה מתרידים ואין לי למי לספר את זה כימעת אזאני מקווה שזה בסדר ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך התייחסות

מירב שרון
    24/09/2009

למה אין לך למי לספר? חבר/ה טוב/ה? יש/אין? ומה אם לנהל יומן אישי שבו תכתוב את כל המחשבות האלה, היומן כמו חבר שאפשר לשתף אותו בסודות הכי כמוסים וזה רק שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו