דיכאון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון
    סתם מישהו..
    25/09/2009

אני בן 14, בזמן האחרון אני מרגיש בדיכאון..זה בא והולך... אין לי בעיה עם בנות או משהו כזה אבל יש לי בעיה עם חברים..יש לי די הרבה חברים אבל הקשר ביני לבינהם לא מתחזקים בגלל ש..איך אני יסביר את זה..אין לי מושג.. זה פשוט מין דיכאון שכזה...אמרתי מקודם שיש לי די הרבה חברים..טוב אז די שיקרתי..נכון שיש לי הרבה חברים אבל לא באמת חברים אני מתכוון שאין לי ממש חברי נפש..אתם מבינים? אני שונא את גיל ההתבגרות... פשוט הייתי צריך לפרוק את זה..אז תודה שהקשבתם והמשך יום טוב :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון

הוספת תגובה

• לסתם מישהו שלום

מירב שרון
    25/09/2009

מאוד חשוב שאתה מאפשר לעצמך לפרוק את הרגשות שלך כאן. בגילך זה מאוד נורמלי וטבעי לחוות עליות וירידות במצבי רוח בגלל שהגוף עובר הרבה שינויים הורמונליים בבת אחת וזה משפיע על מצב הרוח. נראה לי שמאוד יכול לעזור לך להגיע לייעוץ מקצועי, אני ממליצה לך לפנות ל"דלת פתוחה". תחפש בגוגל מידע בנדון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באלך לדבר??

מאי
    25/09/2009

הייתי רוצה לדבר איתך אתה נשמע ממש חמוד(:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו