מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיכאוןסתם מישהו..25/09/2009
אני בן 14, בזמן האחרון אני מרגיש בדיכאון..זה בא והולך... אין לי בעיה עם בנות או משהו כזה אבל יש לי בעיה עם חברים..יש לי די הרבה חברים אבל הקשר ביני לבינהם לא מתחזקים בגלל ש..איך אני יסביר את זה..אין לי מושג.. זה פשוט מין דיכאון שכזה...אמרתי מקודם שיש לי די הרבה חברים..טוב אז די שיקרתי..נכון שיש לי הרבה חברים אבל לא באמת חברים אני מתכוון שאין לי ממש חברי נפש..אתם מבינים? אני שונא את גיל ההתבגרות... פשוט הייתי צריך לפרוק את זה..אז תודה שהקשבתם והמשך יום טוב :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסתם מישהו שלום
מירב שרון25/09/2009מאוד חשוב שאתה מאפשר לעצמך לפרוק את הרגשות שלך כאן. בגילך זה מאוד נורמלי וטבעי לחוות עליות וירידות במצבי רוח בגלל שהגוף עובר הרבה שינויים הורמונליים בבת אחת וזה משפיע על מצב הרוח. נראה לי שמאוד יכול לעזור לך להגיע לייעוץ מקצועי, אני ממליצה לך לפנות ל"דלת פתוחה". תחפש בגוגל מידע בנדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאלך לדבר??
מאי25/09/2009הייתי רוצה לדבר איתך אתה נשמע ממש חמוד(:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)