מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לעידן בקשר ל"דחיפות החוצה " MIצריך עזרה10/09/2007
התחלתי לפני כשבועיים להשתמש בטכניקה זו, 3 פעמים ביום עם סטים של 10 דחיפות כל פעם. לאט לאט העליתי את משך וחוזק כל דחיפה אך זה קשה כי בדחיפות החזקות הרפלקס לכווץ לפעמים גובר. אך אני ממשיך בטכניקה הזאת. השאלות שלי הן:
1- האם בסופו של דבר אני אצליח "לדחוף " חזק בלי שיהיה בסוף את הרפלקס לכווץ?
2- בזמן אוננות או חדירה איך להשתמש בטכניקה הזאת?
3- האם אני צריך לשנות משהו במספר הסטים והחזרות שאני עושה?
4- אני מרגיש בכיווץ שזה מאמץ לי את שרירי הבטן...זה בסדר?
5- אני עדיין לא מרגיש שיפור של ממש אולי מעט..מתי אראה שיפור?
אודה לך מאוד מאוד אם תענה לי על השאלות....תודה!1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לך מאוד אם תענה לי
צריך עזרה11/09/2007תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידן מילצ'ר האם תוכל בבקשה לענות לי
צריך עזרה16/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצר לי שאני רואה שתושתי לא עלתה....
ד``ר עידן מיליצ`ר19/09/2007מכל מקום:
1)הרפלקס לכווץ יהייה קיים תמיד! רק ככל שתתאמן תצליח יותר להרפות. לקראת השפיכה תתכווץ תמיד!
2)בטכניקה משתמשים תוך כדי האוננות ו/או החדירה וממש לפני שגומרים
3)לא צריך. תשאר עם מה שאתה עושה, זה מספיק.
4)בכיווץ אין לאמץ את שרירי הבטן רק בהרפיה, שחרור, רק אז מאמצים את שרירי הבטן.
5) איזה שיפור אתה מצפה לראות?
זה אמור לעזור להשהות מעט את השפיכה ולעכבה!
גח"ט עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ותשובה
צריך עזרה20/09/2007אני מתכוון בדחיפת האלה אני מאמץ את שרירי הבטן ובכלל את כל שרירי הגוף וזה מאמץ אותי מאוד, אני לא ממש מרגיש שיפור בחדירה, אולי רק באוננות עם עצמי אבל גם ממש קצת.
1) מתי אמורים לראות שיפור עם בת הזוג?
2) יש לי כאבים קטנים בפין לפעמים במשך היום ולפעמים אחרי שאני מבצע את הדחיפות האלה . זה נורמלי? וגם לעמים יש הרגשה של דיגדוג בפין , סתם ככה . למה זה.?
תודה רבה
3) בקשר לסטים והחזרות אתה ממליץ לעשות 3 סטים של 10 עם דחיפה בת שניה בסה"כ? זה הכל?
תודה תודה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדחיפה
עידן מיליצ'ר20/09/2007יש גם אימוץ שרירי הבטן.
שיפור עם בת הזוג הינו אינדיבידואלי....זה יגיע!
מספר הסטים שאתה עושה מספק!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת תודה
צריך עזרה20/09/2007וכל הכבוד לפורום הזה , ולכל המומחים פה. אתם עושים עבודה גדולה. ח"ח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק לא ענית לי על השאלה השניה
צריך עזרה21/09/2007לא ענית לי רק על השאלה השניה שלי בהודעה הקודמת...*** ויש לציין שזה הופיע לי רק אחרי שהתחלתי עם התרגילים האלה****..
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה???????
צריך עזרה23/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר בבקשה תשובה לשאלה השניה?
צריך עזרה26/09/2007שמופיעה באחת התגובות הקודמות....
תודה
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה???????
צריך עזרה01/10/2007למה יש לי לפעמים כאבים קטנים כאלה בפין וקצת דיגדוגים כאלה מדי פעם ...
זה התחיל אחרי שהתחלתי עם התרגגילים האלה...?
יש קשר?? מחכה לתשובה ..תודה רבה :D* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה טבעי ....אל חשש!
ד``ר עידן מיליצ`ר01/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)