סקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקס
    דנה
    25/09/2009

ליפעמים כולכך בא לי לאונן ואני רק בת 13 וכל סירטי הפורנו האלה ממש מגרים אותי
    זה בסדר?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקס

הוספת תגובה

• בסדר טבעי ומותר (:

אירה
    25/09/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקס

דנה
    25/09/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דנה

דניאלה פרייפלד
    25/09/2009

שלום לך
    אם לא היית בת 13 (50++++)
    התשובה שלי אליך היתה לכי עם זה, אבל........את בת 13!!!!
    לכן התשובה שלי מתחלקת לשניים:
    1) לאונן זה בסדר גמור, כך את מתחליה להכיר את עצמך מינית. איזה נגיע עושה לך טוב, איזה פחות טוב את "מלמדת" את גופך את התענוג...את מפיגה לחץ, וזה עושה לך טוב
    אבל....
    2) אני ממליצה להפסיק לראות סרטי פורנו. לתווך הארוך זה לא יעשה לך טוב, להפך!!!
    את לא יכולה למנוע מלהיות מושפעת מהסרטים, כלומר יהיו לך ציפיות מעוותות לגבי קשר מיני זוגי,דימוי האישה והגבר אינם מציאותיים,המין נעשה ללא רגש הגדלים לא אמתיים++++
    ובעיני, העצוב ביותר, שתרצי לאונן לבדך(או בקשר זוגי) יהיה לך קשה לעשות זאת בלי תאורים בוטים מהסרטים או שתצתרכי ,עם הזמן ,לעבור לסרטי פורנו יותר קשים, כי מה שאת רגילה לראות לא יעשה לך את זה.
    רצוי לנסות לגרות את עצמך מפנטסיות שאת בונה לעצמך ללא הפורנו.
    בהתחלה אני משארת שיהי לך קשה אך כדאי לך........

שנה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אסף
    25/09/2009

אני אגיד לך מה
    זה מבאס אותי רצח שזה מכל המקומות בגוף דווקא זה יצא על האביר מין..
    אין לי ממש שליטה על זה ובגלל זה זה עוד יותר מתסכל..
    ולמרות הכל, נראה לי לא כל כך סביר שזה ירתיע\יצחיק\יפריע למישהו, זה לא משמעותי,כמו שאמרתי אין לזה נפח\מימד..
    אני מניח שזה סתם בגלל שיש לי פה ושם בעיות בבטיחון העצמי שלי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו