מין אנאלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מין אנאלי
    מאי
    25/09/2009

אני בת 16 ואני ווחבר שלי מעוניינים במין אנאלי..האם יש משהו שאני צריכה לדעת לפני?והאם חייבים לקחת קונדום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מין אנאלי

הוספת תגובה

• לאור שלום

מירב שרון
    25/09/2009

כדי ליהנות ממין אנאלי צריך להתכונן, להיעזר בהמון חומר סיכה על בסיס מים כגון KY או LOVE GEL. מומלץ להשתמש בקונדום מטעמי אסתטיקה.
    כמו כן כדאי לעשות חוקן ניקוי. ישנו חוקן ניקוי חד-פעמי שנקרא fleet enema שניתן לרכיש בכל בית מרקחת ללא מרשם. זהו בקבוק פלסטי מאוד גמיש בעל פיה משומנת, אותה דוחפים בעדינות לפי הטבעת ומרוקנים את התוכן של הבקבוק לתוך פי הטבעת. ואז צריך להתאפק לפחות חצי שעה. כאשר כבר לא יכולים להתאפק הולכים לשירותים ומשחררים את הצואה - פי הטבעת מתנקה לגמרי. זה מוריד את הסיכוי לפציעה ולזיהום באזור וזה יותר נעים לחודר לחדור לתוך מקום נקי ללא חשש מצואה. עם זאת, עדיין כדאי להשתמש בקונדום כי יש חיידקים רבים בפי הטבעת אפילו אם עושים חוקן ניקוי (בן-ציון, 2008)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו