מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יחסי מיןחסוי10/09/2007
אני בן 19 ואני הולך לשכב אם מישהי ורציתי לדעת אני זקוק קונדום? כי אני לא אגמור לה בתוך המין שלה.. אלה בחוץ.
האם בכל מקרה צריך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רצוי להשתמש בקונדום בכל מקרה
יפעת מקלר10/09/2007כי יכול להיוצר מצב שבו "תאבד" שליטה ולא תצא בזמן. והכי חשוב- שבת הזוג תשתמש בגלולות כי לקונדום אין 100% יעילות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
חסוי10/09/2007יש לי עוד שאלה..
גלולות זה כדורים כאלה לשתייה?
אם כן איפה מוחרים גלולות?
וכמה בערך זה עולה?
ולכמה זמן זה משפיע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדי להתחיל לקחת גלולות
יפעת מקלר12/09/2007עליך לגשת לרופא/ת נשים שימליצו לך על זו שהכי מתאימה לך (יש בשוק הרבה סוגים, במינונים שונים של הורמונים) ויתנו לך מרשם. לא ניתן לקנות גלולות למניעת הריון ללא מרשם רופא. וכן, את הגלולה בולעים עם שתיה, ניתן לקנות בכל בית מרקחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת הגלולה לוקחים כל
יפעת מקלר12/09/2007יום וכל זמן שלא מעונינים בהריון. ברגע שאת מפסיקה, במידה ואת מקיימת יחסי מין את יכולה להכנס להריון. מתחילים לקחת את הגלולה הראשונה ביום החמישי של המחזור (היום הראשון של המחזור הוא היום שבו מופיע הדימום), וכך כל יום באותה שעה, לוקחים גלולה עד שהחפיסה ניגמרת ואז שוב מחכים להופעת המחזור וביום החמישי למחזור מתחילים חפיסה חדשה. כך, כל זמן שלא מעונינים בהריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהבה
עני13/09/2007אין האבה, זה די מבאס אבל הגוף שלך א מוכן לשכב עם החבר שלך. תנסי להשתמש בשמן תינוקות או שמן אחר כדי להקל על החדירה או לחפש מיהשו שהגוף שלך ימשך אלו באמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)