מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למומחים שלוםאור29/09/2009
יש לי 2 שאלות אליכם :
1. כאשר אני וחברה שלי מקיימים יחסי מין אני לפעמים חושב שאנחנו מונוטוניים מידיי ומנסה להציע רעיונות חדשים כדי לגוון.. אנחנו מנסים כל מיני תנוחות אבל לרוב כואב לה מאוד בתנוחות נניח כמו דוגי סטייל , ממה נגרמים הכאבים האלה? יכול להיות שקרום הבתולין שלה לא נקרע כי לא ירד לה דם בפעם הראשונה ששכבנו ( אני הראשון שלה ) אני רוצה גם לציין שאיבר המין שלי ממוצע אני חושב.. אני משער בין 13-15 ס"מ לא מדדתי אף פעם אבל ככה אני מעריך את הגודל שלו לפי העיין, אז לא נראה לי שהכאבים נגרמים בגלל שאיבר המין שלי גדול מידיי ביחס אליה נכון? יש משהו שאפשר לעשות בנוגע לכאבים? כי אני רוצה לגוון אבל אני לא מוכן בשום אופן לשום דבר שיכאיב לה..
2. אתמול בבוקר חברה שלי הייתה אצלי וקיימנו יחסי מין והיא גם ירדה לי, כאשר הלכתי במהלך היום לשירותים הבחנתי ב2 סימנים כאילו שהיא נשכה אותי אדומים כאלה עגולים קטנים על ה"כיפה" של הפין וזה מוזר כי לא הרגשתי שום כאב או נשיכה.. האם יכול להיות שיש לי איזושהי מחלה?? נלחצתי מהקטע הזה ולא רציתי לשכב איתה היום מחשש להעביר לה משהו. אם זאת מחלה מה אני עושה כדי לטפל בעניין?
אודה לכם מאוד אם תוכלו לענות ולעזור לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאור שלום
מירב שרון29/09/2009אתה מעוניין לגוון בתנוחות בזמן שהחברה שלך סובלת מכאבים בעת קיום יחסי מין. מתי כואב לה? בחדירה עצמה? במהלך הסקס? אח"כ? חשוב להיות רגיש מאוד לעניין הזה אין שום סיבה שבעולם שהיא תמשיך לסבול, זה כמו טראומה על גבי טראומה גם לגוף וגם לנפש כל פעם מחדש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אור30/09/2009אניממש לא רוצה להכאיב לה חס וחלילה אם הבנת את זה ככה .. אני חושב שלגוון זה טוב אבל כואב לה בחדירה מלאה בתנוחות כלשהן יש משהו שאני יכול לעשות בנידון כי אני חושב שגוון רק ישפר ושזה לא ישאר מונוטוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון02/10/2009לא צריך לכאוב לה בשום תנוחה ולא צריך לחפש את התנוחה שתכאיב לה פחות אלא לבדוק מה מקור הכאב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אור02/10/2009מירב שלום
הקטע המוזר הוא זה שכשאנחנו מנסים תנוחות מגוונות שבהם אני חודר עמוק יותר מבתנוחות אחרות מתחיל לכאוב לה בחדירה מלאה כאילו הגעתי עמוק מידיי.. זה הגיוני בכלל? יכול להיות שקרום הבתולין שלה לא נקרע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאור שלום
מירב שרון03/10/2009קרום הבתולין זה בעצם שריר בצורה של טבעת שמתרחב עם כל חדירה. הקרום נמחק לגמרי רק אחרי הלידה הראשונה. כמה פעמים קיימתם יחסי מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אור03/10/2009אנחנו מקיימים כבר יחסי מין במשך כמעט שנה ועשינו את זה כבר הרבה לא יודע כמה פעמים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון05/10/2009שנה זה כבר הרבה זמן של סקס עם כאבים. אני ממליצה בחום שחברתך תיגש לרופא/ת נשים על מנת לברר מה מקור הכאב, לשלול גורם פיזי. אם רופא/ה לא מצאה גורם, אולי כדאי לפנות לרופא/ה שהיא או הוא גם סקסולוג/ית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)