מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות קונדומיםאמריקה29/09/2009
אני (בן 16 )ו"חברה שלי" (בת 16 )(יותר כמו יזיזה אני לא ממש יודע איפה אנחנו עכשיו) עשינו סקס כבר איזה 4 פעמים עכשיו כול פעם שאני בא לשים קונדום ישר יורד לי הזיקפה... אחרי שיורד לי אנחנו שום ותחרמנים ועומד לי שוב.. ואז אני בא לשים קונדום ועוד הפעם יורד לי.. זה ממש מעצבן ואנחנו שתינו ממש מתאכזבים מזה ואני ממש לא יודע איך לפתור את הבעיה הזאת.. אפשר עצות (היא הפעם הראשונה שלי)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמריקה
דניאלה פרייפלד29/09/2009כמה שאלות לי אליך...
איך אתם מתחילים,מה קורה לפני שמנסים לשים את הקונדום?
האם התנסת בלשים קונדום לבד?
האם זה בגודל המתאים?
קח בחשבון שזה הפעם הראשונה ואתם לחוצים לחוצים (אני משארת) ומה שאתה מתאר קורה להרבה ...בפעם הראשונה
תנסה להירגע אולי אז ...
כל הכבוד שאתם שומרים על עצמכם!!!!לא לוותר למרות הקושי של מתחילים.....
ולא לשכח הנאה הנאה!!! לא איך היתי???( ביצוע)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
אמריקה29/09/2009לפני שאנחנו ביכלל מורידים בגדים אנחנו מיתנשקים איזה 20 דקות ואז עוברים לאט לאט.. למה היא מתגנבת מהבית ואין ממש לאן למהר.. אחר כך עוברים על הכול לאט בצורה הכי איטית שיש (שם אני מנסה שלא להילחץ למה ני לא רוצה שנגיע בלי בוקסר ולא עומד.. זה מבאס) אחר כך אצבעות קצב ביד לא יותר מידי (אני כבר הבנתי שהיא לא הוהבת ירידות ואני לא מת על מציצות) ואז אחרי הכול אני מביא קונקום ושם אותו... ואחרי שניה יורד לי..
כן אני יודע איך לשים קונדום..
מה זאת אומרת גודל מתאים זה הסטנדרתי.. אני איזה 16-17...
איך אני נירגע?
ואיך אני גורם לעצמי הנאה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמריקה
דניאלה פרייפלד30/09/2009אתה אומר שאתה מנסה לא להילחץ , מתוך דברך אתה לחוץ, אז סגור עניים תדמיין תנסה לחוש מה אתה מריש בגוף איפה אתה מתחיל להיות בלחץ, מה עובר לך בראש....האם אתה מרגיש את מה שקורה או שאתה ממוקד וחשב על מה אתה עושה
הנאה זה go with the flow אין מחשבות
תנסו מפגש שאתה וגם היא (אם היא מסכימה) מכסה את עינך ותתן ללשון, לידיים, לראש לחוש את כל מה שקורה (בלי לרצות לחדור ואז אין צורך בקונדום) תן לחושים "ללכת" במקומך, לאחר מכן מפגש שיתכן וכדאי לנסות לשים את הקונדום בתחילת המפגש ואז מכסה עניים ותראה אם כך ילך.
גם אם לא נראה לך לכסות ענים כדאי לקיים כמה מפגשים ארוטיים לא רצון של חדירה ללא הקונדום בכדי לחזור להרגשה (נפשית, גופנית) של הנאה הצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)