\:

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• \:
    חסוי
    29/09/2009

חברה שלי הנכחית שכבה עם חבר טוב שלי לפני שהיינו חברים ולא ידעתי על זה עכשיו גיליתי את זה ואני אוהב אותה ולא יכול להפרד מה לעשותת ?!?!?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    \:

הוספת תגובה

• חסוי

דניאלה פרייפלד
    29/09/2009

לדעתי, אם תשים לב, כבר עניתה .
    חברות הוא לא רק הקשר המיני אלא,דברים שיש לכם במשותף, שאתם נהנים לעשות יחד ,דיבור אימון ועד ועוד............
    אם יש לך תחושה שנכון להיום אתה בדרך לבנות קשר שטוב לך איתה ואתה אוהב אותה למה לומר שלום על מה שהיה עוד לפני שהיתם חברים????אחורה היה, עכשיו עכשיו, ועתיד הוא בעוד שניה אפילו פחות.
    שניכם תעשו עוד הרבה שטויות (טעויות) בדרך חלק מקשר אם הוא חשוב ללמד לסלוח לקבל ולהתקדם הלאה!!! להשתדל לא להתעקה
    קשר שבנוי טוב זה עבודה יום יומית!!!

תהנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• !

חסוי !
    30/09/2009

אבל היא אין לה מושג שאני יודע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ?

דניאלה פרייפלד
    30/09/2009

soooooooooooo???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו