שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    חסוי
    30/09/2009

שלום רב !

אני כול כמה פעמים אוליי 3 פעמיים ביום מאונן ורואה סרטי סקס זה נורמלי לגילי? וגם שמעתי שזה לא בריאה ושאני מבזבז את כל הזרעים שלי יכול להיות שאני יהיה גדול זה יפגע בי ? ואני בן 14

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• חסוי

דניאלה פרייפלד
    30/09/2009

אל דאגה!!! אם אין בעיה רפואית, גברים יוצרים זרע עד גיל מבוגר וזה אינו "מתבזבז" במס' הפעמים שאתה תאונן או שיגיע הזמן, תקיים יחסי מין מלים.

יותר מדאיג אותי שאתה מתבונן בסרטי פורנו זה עלולע לגרום ל"שריטה" בתווך הארוך...
    אתה מקבל תמונה מעוות על חיי מין, על קשר מיני, על זוגיות מינית, על ביצועים מיניים, הגדלים למניהם אינם אמיתתים....וכל זה משפיע בעתיד כשתרגיש שאתה מוכן למיניות זוגית ...אז חבל

תנסה לפנטז, לגרות את עצמך ללא תמונות ממשיות של פורנו...תחשוב על איזה שכנה מדליקה....
    קטע חצי ארוטי מסרט ותמשיך אותו לכיוונים שלך תהיה אתה הבמאי, השחקן ........
    בכל אופן ההצעה שלי לרדת מפורנו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסוי

חסוי
    30/09/2009

"...תחשוב על איזה שכנה מדליקה" חחח הרגת אותי חחחחחחח כל השכנות הם בפנסיאה!!! חחחחחחח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• :}

דניאלה פרייפלד
    01/10/2009

דמיון חבבי דמיון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו