נשיקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורי

דניאלה פרייפלד
    01/10/2009

קודם לוקח שניים לצררררפתית...
    למה את חושבת שאת לא יודעת להתנשק טוב??
    האם נאמר לך או התרחקו סימתם מהר????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשיקות
    אורי
    30/09/2009

שלום אני בת 16 והתנשקתי בחיי כשלוש פעמים (צרפתית) אך אני לא חושבת שאני מנשקת טוב .....
    אין לי חבר ואם אני מתנשקת אז זה במסיבות וכאלה . בכל מקרה רציתי לשאול אם יש טיפים לאיך לנשק טוב יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשיקות

הוספת תגובה

• ממש לא

חסויה
    01/10/2009

לא פשוט עד עכשיו רב הנשיקות שהיו לי לא היו מהממות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורי

דניאלה פרייפלד
    01/10/2009

אולי עד כה החצי השני של הנשיקה לא עשה לך את זה!!! אז גם הנשיקה היה נשיקה....
    וגם לא כל נשיקה זה אותה נשיקה.. גם אם קוראים לה צרפתית....
    תשחקי עם שפתייך על ידייך כולל עד המרפק תדמיני את________ ותחושי (כאילו צרפתית על היד)
    בנוסף כאשר יש עוד זוג שפתיים ללמד יחד לשפר ...זה לא בושה לשאול או לכוון למה שאת יותר תהני ממנו למשל יש צרפתיות רטובות מאאאאד ויש יבשות...או את באה כך והשני ההפך ....
    מין טוב או טוב יותר = לדבר לשתף להיות פתוח/ה ללמד מה אוהבים ומה לא ולא להפגה אם זה נאמר לשיפור....
    ולא לשכח תמיד יש שנים!!! לא לקחת את מלא האחריות ,אלא אם כן עשית משהו נו נו נו.
    חג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו