כמה שאלות.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות.
    רוני
    30/09/2009

וואו!!!
    איזה כיף שישש פורום כזה...
    יש לי כמה שאלות,אשמח אם תענו לי..
    1.סרטי פורנו לא מגרים אותי,סרטים שיש בהם תשוקה ואהבה "אמיתית" יותר עושים לי את זה...זה נורמלי?זה לא אמור להיות הפוך?

2.אני מאוננת עם הזרם של המקלחת,יש דרכים טובות יותר?

3.ההורים שלי עושים סקס,ואני שומעת אותם עושים את זה...זה מביך אותי. ובכלל לא ידעתי שגם בגיל שלהם אנשים מקיימים יחסי מין,מה אני עושים עם המידע הזה? ואיך לעזזעזל אני גורמת להם להפסיק לעשות את זה בקול?

4.יש חינוך מיני בכיתה י?

5.אני וחבר שלי רוצים להתחיל לעשות סקס...והוא לא רוצה קונדום כי זה הורס את הספונטניות,זה בסדר אם נשתמש בגלולות בלבד כאמצעי הגנה,זו הפעם הראשונה של שנינו.

6.למה אנשים כ"כ מתביישיים לדבר על סקס?

7.אנשים בני שישים+ עושים סקס?
    איך?

זהו,תודה:)

לילה טוב.
    אגב,אני בת 15וחצי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות.

הוספת תגובה

• רוני

דניאלה פרייפלד
    01/10/2009

וואו חזרה אליך

אני מקווה לענות על כלללללללללל השאלות אז

1) 10 +++++ שמגרים אותך סרטים בהם יש תשוקה אהבה וכו'!!!!כל רצוי אחרים "התקלקלו"

2) מקלחת זה יופי ,אך רצוי להתנסות עם האצבע שלך, מגע ישיר על הדגדגן. תסתכלי לפעמים על עצמך באזור הפות עם מראה קטנה בכדי להכיר איך את נראת שם, כמו שאר גופך ....
    חשוב להכיר את המגע הישיר ללא מים כי שתקימי עם בן זוג את תדעי איך הוא יכול לענג אותך.וזה לא יהיה תחושה זרה לך.

3) לרוב בתי הספר צריך להיות תוכנית לחינוך מיני, אני מבינה שזה משתנה בבתי ספר, מתי ובאיזה כיתה ,יש.

4) אנשים בני 60++++++ מקימים יחסי מין ונהנים יש שאומרים שזה כמו יין, משתפר עם הגיל....

5)בושה זה ענין אישי, אך את צודקת שיש יותר קושי לדבר על מין...יכול להיות שזה בגלל חינוך הקולקטיבי....כמו הסיפור המלך הולך עירום ,רק ילד קטן העז...איך אני לא יודע...מה יחשוב עלי אם אני רוצה או לא רוצה אולי הוא/היא יעזוב...מה אני אראה לו/לה שאני לא יודע/ת...
    להראות טיפש/ה כל אילו ועוד יכולים לגרום לתחושה שלא נעים לדבר על מין.תנסי לברר אצלך מה יכול למנוע ממך לדבר עם החבר אווווווווו עם הוריך

6) יש לי כמה הצעות (אני שמחה לשמע ממך שאכן יש להם קשר מיני!!!!)
    א) לדבר אם ______ שאת שמחה עבורם שהם.... אבל את שומעת וזה,אני יכולה להבין, לא נעים.
    ב)לשים פתק שכתוב הורי הנחמדים תדעו לכם ש......
    ג)לפנות שוב לפורום, רק עם השאלה הזאת ולתת להורה או שניהם לראות איזה יופי של פורום יש והנה השאלה שלך...........
    אם את מוצאת דרך אחרת שהצליח עבורך אשמח לדעת.
    האם הדלת שלך סגור האם שלהם סגור?? גם זה יכול לעזור

7)אוקיי האמת היא, תתבעסי.....ההצעה שלי אליך, לחכות לקיום יחסים מלאים עם חדירה.
    לאן את רצה?! נכון את גדולה וגופך אולי מוכן אך הנפש שרואה סרטים עם תשוקה ואהבה עוד לא שם.....האם כבר היה מפגש מיני בניכם? האם את מכירה את תענוגי גופו והוא את שלך, ואת את של עצמך....את "טעם" גופכם אתם מכירים כל זה עוד לפני שחודרים
    האם אתם מתנשקים, מתחבקים
    לשאלה עצמה קונדום לא חייב להרוס את הספונטאניות.
    יש את הגלולה צריך לזה מרשם רופא יש עוד כמה אמצעי הגנה נגד הריון אך כולם בהתיעצות רופא.

7 תשובות ל7 שאלות
    אני מקווה שעזרתי לך
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דניאלה

רוני
    01/10/2009

היי,
    תודה לך על כל התשובות...

אני לא יכולה לדבר על זה עם ההורים שלי!!!!
    נראה לך באמת שאני אלך אליהם(או אחד מהם,וואטאבר)ואומר להם תעשו סקס בשקט?????
    העניין של להשאיר את האתר פתוח נראה לי אפילו מביך יותר,זה נשמע לי מעשה ילדותי ומפגר,אם כבר אני אדבר איתם על זה,אז ישירות,לא דרך סיסמאות :)

הדלת שלהם סגורה(אני מקווה),שלי כן בכל אופן(וטוב שכךךךך)....

אני לא מכירה את הסיפור עם המלך והילד הקטן,תספרי לי?

ובקשר לחבר שלי...
    לא הבנתי למה לנו לחכות עם זה?

ברור שאנחנו מתמזמים ונוגעים,ומנשקים ומחבקים....
    אבל זה מתחיל להיות קצת משעמם.

איך אנשים בני שישים עושים את זה?!??!
    זה מגעיל....

תודה:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרוני...

חסויה
    01/10/2009

רוני, אמנם אני לא חלק מצוות הפורום וגם אני בסך הכל בת 16 אבל אני מאמינה שיש לי כמה תשובות שיכולות לעזור לך. ובכן אני חושבת שדווקא העובדה שאני בת גילך היא זאת ש"תגרום" לתשובה שלי להיות מותאמת לצרכים שלך כי אני רואה את זה מאותה נקודת מבט של ילדה בת 16.
    אוקיי בואי נתחיל בנושא של יחסי מין בין אנשים מבוגרים, כן כן גם לאנשים בני 60 יש צרכים מיניים, נכון שבגיל שלנו זה נשמע די מוזר ואפילו מגעיל אבל אין שום סיבה מוצדקת לכך. מדוע החיי המין שלנו צריכים להיגמר לפני שהחיים עצמם נגמרו?! אין שום סיבה שאנשים מבוגרים לא יהנו ממין בדיוק כמו אנשים צעירים, זה טבעי ונורמלי אבל כנראה שתביני את זה רק כאשר תהיי בגיל הזה- זהו טבעו של עולם.
    בנוגע אליך ואל חבר שלך:
    יש כמה פרטים שחסרים כדי שאני אוכל לתת לך תשובה מספקת (מהו הגיל של חבר שלך? כמה זמן אתם חברים? יש ביניכם תקשורת מינית פתוחה? אתם נהנים להיות יחדיו גם כשאתם סתם מבלים בלי מגע מיני? ) אבל עד אשר יהיה לי את המידע הזה אני יכולה לתת לך כמה עצות.
    בראש ובראשונה- לעולם אל תעשי משהו שאת לא שלמה איתו ולא עושה לך טוב! אל תמהרי לשום מקום, יש לך את כל הזמן שבעולם! (אפילו בגיל 60 חחחח)
    אחרי שהחלטת אם את שלמה עם ההחלטה רצוי שתתחילו בדברים פשוטים יותר ולא ישר לקפוץ ליחסי מין מלאים!
    יש כל כך הרבה דברים שניתן לעשות לפני החדירה.
    חיבוקים, נשיקות, ליטופים מגע במקומות רגישים ועוד המון!
    אם אתם עדיין משתעממים אתם יכולים לנסות להתקדם קצת, תנסו "לגלות" אחד את השני, לראות מה כל אחד מכם אוהב ולנסות להגיע לגמירה גם בלי חדירה, תנסו מין אוראלי או סתם "לעשות ביד" אחד לשניה ועוד הרבה דברים אחרים. תהיו יצירתיים תאמיני לי שזה רק יעשה לך טוב ואת תהיה שמחה שלא "קפצת" ישר ליחסי מין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהבתי!!!!!

דניאלה פרייפלד
    01/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ה"אהבתי" היה מכוון אלי? חחח

חסויה
    01/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם את בת ה16

דניאלה פרייפלד
    01/10/2009

כן אהבתי את תשובתך!!!
    חג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוני

דניאלה פרייפלד
    01/10/2009

היי
    לא התכוונתי שתשאירי את המחשב פתוח.. אלא תקראי להם ותגידי תסתכלו על השאלה שלי ...
    אך עדיף למרות הקושי כן להושיב אותם ולהגיד יש לי משהו לא כל כך נעים או קצת מביש... אני יודעת שמבוגרים עושים את זה....אבל עדיף לי לא לשמע!!!!
    קשה קשה קשה לכל ילד/ה להגיד להורים ששומעים אותם !!!דיבור עם ההורים קשור לטיב הקשר שיש עד כה אבל אם יש אפשרות לדיבור אז עדיף.ושוב אם תעשי את זה בדרך שלא ציינתי ולא היו נפגעים אשמח ללמד ממך!!!!

המלך היה מלא בעצמו ולא קשוב לעמו, ואהב מאד בגדים. הגיעו לעיר 2 ראים ששמעו על אהבתו לבגדים והבטיחו לו בגד מיוחד במינו,במחיר מיוחד....ובעצם עשו כאילו תופרים בגד ושכנעו את כולם שמי שלא רואה את הבגד אז הוא מתומתם,אז לא רצו להיות מתומתמים אמרו שראו יופי של בגד כולל המלך...
    ואז הוא יצא לתהלוכה עם הבגד וכולם אמרו איזה יוםי עד שילד קטן אמר אבל הוא עירום....

איך???? 60++++++++++++
    עושים את זה ?????????????איך שטוב להם!!!!

שוב, לא ללכת עד הסוף ,זה ההצעה שלי ,נכון יש שעושות זאת ואפילו נהנות ..אבל יש הרבה שמבינות מאוחר מדי שלא היו מוכנות לזה!!!!
    אם את אומרת שהמפגש המיני לשכם משעמם, אז הבעיה אצלכם כי אין גבול למשחקי מין ולדברים שאפשר לעשות ללא החדירה (שאפילו מגבילה, לפעמים)דמין דמיון כל עוד שזה לא בכח שניכם מסכימים וזה לא מסוכן!!!!
    האם את מאוננת, האם את יודעת להגיע לאורגזמה, האם החבר שלך מביא אותך אורגזמה,.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי לכן.

רוני
    01/10/2009

תודה על התשובות שלכן,
    שמחתי לשמוע חוות דעות נוספות...
    היו בטוחות שדבריכן נלקחו לתשומת ליבי,אם כי אני מתקשה להסכים איתם.

חסויה יקרה,
    כפי שכתבתי בהודעתי,אני וחבר שלי מקיימים יחסים הכוללים ליטופים,נגיעות ונשיקות...
    אנחנו לא ממהרים לשום שלב,ובטח שלא עושים משהו שאחד/אחת מאיתנו לא מסכים/ה לו.

ועכשיו לדניאלה וחסויה יחדיו:
    מדומני,ותקנו אותי אם אני טועה,שאתן רואות ביחסי מין הכוללים חדירה כמעין דבר שצריך לבוא יחד עם בשלות רגשית,
    אני מסכימה איתכן,אך מתקשה להבין מדוע דווקא האקט המיני עצמו הוא זה שמעורר אצלכן חרדה כ"כ גדולה.
    שכן,לדעתי בכל אופן,ברגע שגבר ואישה מרגישים בטוחים אחד ליד השנייה,אוהבים אחד את השנייה,ויתרה מזאת-כבר קיימנו יחסים שלא כללו חדירה,אין שום מניע(ואולי כן? אשמח לשמוע)לפחד דווקא בהחדירה עצמה,או...לדחות אותה.

בקשר לאנשים המבוגרים(60+)המקיימים יחסים..

דרכו של עולם היא אכן להבין את הדברים רק אחרי שמתנסים בהם ומגיעים לנקודה בה ההתנסות באותו הדבר נהיית אינטרס אישי,
    אני מניחה שעד שאגיע לגיל זה בלי נדר,ישתנו לא מעט מדעותיי ועמדותי,
    אבל כרגע,אישית אותי,זה מגעיל:)
    אני לא מסוגלת לדמיין את סבא וסבתא שלי עושים סקס,(וטוב שכך,אני מעדיפה גם לא לדמייןD:)
    כששאלתי איך הם עושים את זה-לא התכוונתי למה בדיוק הם עושים שם,לא זה מה שמעניין אותי(לול),התכוונתי,כיצד-למרות המכשולים הפיזיולוגיים שבאים בעקבות הגיל הם עדיין מסוגלים לקיים יחסים.
    (זה לא מסוכן?!?!!?)

וההורים,
    כן..
    ממ
    זה נושא מורכב,בשבילי בכל אופן,
    אני לא רוצה לדבר איתם....
    ולא מתכוונת להראות להם את השאלה,במקרה או בכוונה.
    אני צריכה לחשוב מה אני עושה עם זה,ומקווה שאמצא פתרון.

אה והקונדומים..
    הם כן עוצרים את הספונטניות....
    חיבוקים ,ליטופים,נשיקות,תשוקה מטורפת באוויר ...ופתאום...שיט...הקונדום,
    זה מבאס..
    חח:)

קיצור,
    טנקס וכאלה:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי

דניאלה פרייפלד
    01/10/2009

כאישה את המאפשרת כניסה למקום הכי הכי אישי שלך",לביתך",אני מאמינה לך שבניתם קשר משמעותי. אבל הוא נכנס ויוצא את נשארת עם "דלת" שפתחת ולא יכולה לסגור שוב עם כל התחושות מחשבות, רגשות שמלוות רגע זה לדעתי וגם בת ה16 נפשית אתן לא מוכנות לכל ההצפה ,שוב שעלולה להיות.

אבל ההחלטה שלך בסופו של דבר.

קונדום יכול להיכנס כחלק מהמשחק המיני.להתנשק ולשים או בצורה מענינת אחרת נכון שה ....לא כמו להמשיך בלי, אך אם אתם מחליטים עד הסוף אז לא לוותר עליו.

לא כל בני 60++++ בדרך לקבר וכל החלקים יכולים לתפקד יחסית בסדר.
    אם בכל זאת חלקים צריכים עזרה אז יש כדורים וחומרי סיכה לעזר.

אם בכל זאת תלכי עד הסוף, קחי בחשבון שלפעמים הפעם הראשונה יכול להיות קצת צולע ולא כפי שדמיינת
    מין כריקוד, שצריך ללמד לרקוד בזוג, להכיר אחת את השני ועל עצמך.לא להתביש ממנו תדברי תשתפי
    מה היה לך טוב איפה את נהנת איפה פחות תשאלי אותו....
    תגוונו

חג שמח

ולא לשכח,בבקשה, אם את מצליחה "שירת" הוריך תודעי לי תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי לכן.

רוני
    01/10/2009

תודה על התשובות שלכן,
    שמחתי לשמוע חוות דעות נוספות...
    היו בטוחות שדבריכן נלקחו לתשומת ליבי,אם כי אני מתקשה להסכים איתם.

חסויה יקרה,
    כפי שכתבתי בהודעתי,אני וחבר שלי מקיימים יחסים הכוללים ליטופים,נגיעות ונשיקות...
    אנחנו לא ממהרים לשום שלב,ובטח שלא עושים משהו שאחד/אחת מאיתנו לא מסכים/ה לו.

ועכשיו לדניאלה וחסויה יחדיו:
    מדומני,ותקנו אותי אם אני טועה,שאתן רואות ביחסי מין הכוללים חדירה כמעין דבר שצריך לבוא יחד עם בשלות רגשית,
    אני מסכימה איתכן,אך מתקשה להבין מדוע דווקא האקט המיני עצמו הוא זה שמעורר אצלכן חרדה כ"כ גדולה.
    שכן,לדעתי בכל אופן,ברגע שגבר ואישה מרגישים בטוחים אחד ליד השנייה,אוהבים אחד את השנייה,ויתרה מזאת-כבר קיימנו יחסים שלא כללו חדירה,אין שום מניע(ואולי כן? אשמח לשמוע)לפחד דווקא בהחדירה עצמה,או...לדחות אותה.

בקשר לאנשים המבוגרים(60+)המקיימים יחסים..

דרכו של עולם היא אכן להבין את הדברים רק אחרי שמתנסים בהם ומגיעים לנקודה בה ההתנסות באותו הדבר נהיית אינטרס אישי,
    אני מניחה שעד שאגיע לגיל זה בלי נדר,ישתנו לא מעט מדעותיי ועמדותי,
    אבל כרגע,אישית אותי,זה מגעיל:)
    אני לא מסוגלת לדמיין את סבא וסבתא שלי עושים סקס,(וטוב שכך,אני מעדיפה גם לא לדמייןD:)
    כששאלתי איך הם עושים את זה-לא התכוונתי למה בדיוק הם עושים שם,לא זה מה שמעניין אותי(לול),התכוונתי,כיצד-למרות המכשולים הפיזיולוגיים שבאים בעקבות הגיל הם עדיין מסוגלים לקיים יחסים.
    (זה לא מסוכן?!?!!?)

וההורים,
    כן..
    ממ
    זה נושא מורכב,בשבילי בכל אופן,
    אני לא רוצה לדבר איתם....
    ולא מתכוונת להראות להם את השאלה,במקרה או בכוונה.
    אני צריכה לחשוב מה אני עושה עם זה,ומקווה שאמצא פתרון.

אה והקונדומים..
    הם כן עוצרים את הספונטניות....
    חיבוקים ,ליטופים,נשיקות,תשוקה מטורפת באוויר ...ופתאום...שיט...הקונדום,
    זה מבאס..
    חח:)

קיצור,
    טנקס וכאלה:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרוני..

חסויה
    01/10/2009

רוני, החדירה לא מעוררת בי חרדה כלל וכלל להפך, כאשר שני בני הזוג בשלים עם ההחלטה יחסי מין מלאים יכולים להיום דבר מהנה ובהחלט מסוגל להעמיק את הקשר.
    אבל בכל זאת החדירה היא עניין רציני ואת ממש לא רוצה למצוא את עצמך מתחרטת על דבר רציני כל כך בלי אפשרות לתקן אותו.
    את צריכה לחשוב האם את מוכנה לזה ב100% או שאת מסונוורת מהאהבה והתשוקה אליו.
    מה היית מרגישה אם שבוע אחרי קיום היחסי מין הייתם נפרדים (לאו דווקא מסיבה שקשורה ליחסי מין), האם היית מתחרטת על כך שנתת לבחור הזה את בתוליך?
    אני לא מנסה להרתיע אותך או לשכנע אותך לא לעשות זאת, להפך, אם את מרגישה מוכנה אין שום סיבה שלא תקיימי יחסי מין עם חבר שלך.
    יכול להיות שאני רואה את זה באופן שנראה לך מחמיר אבל לי יש חבר כבר חצי שנה והוא גדול ממני בשנתיים וחצי. עדיין לא קיימנו יחסי מין ואני גם נמצאת בדימלה דומה, אני בסך הכל אומרת לך איך אני מכינה את עצמי להחלטה הזאת. אני לא בעלת מקצוע והתשובה שלי לא מחליפה את של מנהלי הפורום, אבל אני בהחלט חושבת שיש לי ידע בנושא ושחוות דעת נוספת לא תזיק.

בכל אופן יהיה אשר יהיה. ואם תחליטי לקיים יחסי מין אל תשכחי להשתמש באמצעי מניעה, בהצלחה ו... תהני (;

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מותק..

רוני
    01/10/2009

נניח ו....אני מאבדת את בתוליי בשל סינוור ומשיכה עזה אליו-היכן כאן הבעיה?
    מה גם,שאנחנו מאוהבים,מן הסתם.

אין לי שום כוונה להצטער על זה שאיבדתי את בתוליי עם אדם שאני אוהבת ובכלל,אני מאמינה שבחיים,כמו כל דבר בחיים עלינו לקחת סיכונים.

הסיכונים האלו צריכים להלקח לאחר שחשבנו עליהם,התלבטנו והתחבטנו בהם,אבל.....אף פעם אין תשובה אחת חד משמעית ונכונה,ואם חושבים על זה באופן מופשט כל דבר בחיים שלנו הוא סיכון כזה או אחר.

במידה ואינך מרגישה מוכנה לקיום יחסי מין,אל תעשי זאת!!!
    זו החלטה ובחירה ש ל ך בלבד.
    יחסי מין,לפני שהם מין הם יחסים.
    אני אישית,הרבה לפני שנכנסתי עם חבר שלי למיטה שקלתי את כל האפשרויות ורק בשלב שהרגשתי מוכנה,החלטנו שאנחנו "עושים את זה".

לי יש חברה,שלא רוצה לקיים יחסי מין עד אחרי החתונה,וגם ההחלטה הזו שלה,למרות שהיא נתונה לשינויים במהלך החיים,היא החלטה מכובדת ויש כאלו שיראו אותה גם כהחלטה הנכונה.

ועכשיו אמרי לי את,
    מה נכון ומה לא נכון?
    ואיפה הגבול בין השניים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוני.

חסויה
    02/10/2009

תקשיבי לא מדובר פה עלי או על חברה שלך.
    אני בסך הכל נתתי לך את העצה שלי, הרי לשם כך נוצר הפורום.
    ההחלטה היא שלך אני רק רציתי לתת לך כלים נכונים להגיע להחלטה, חבל שזאת הגישה שלך.
    בכל אופן אני מאחלת לך הצלחה עם החבר ועם ההחלטה שלך.

יום טוב וחג שמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסויה.

רוני
    02/10/2009

היי,
    תודה על העצה,אני חושבת שכבר כתבתי באחת מהודעותי הקודמות שאני שמחה לשמוע דעות נוספות.
    אך בדיוק בשל העובדה שפורום הוא מקום בו ניתן לחלוק מחשבות/רגשות וכו' בנוגע לעניינים כאלו ואחרים,אני חושבת שיש לי את הזכות המלאה לחלוק על דעתך,או דעתו של כל אחד אחר.

אין כאן עניין של גישה.

שיהיה לך אחלה יום,ואחלה חג::)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד תוספת קטנה לשרשור

מירב שרון
    02/10/2009

אם בכ"ז את מרגישה בשלה לקיים עם חבר שלך יחסי מין מלאים כולל חדירה, אז גלולות הנו אמצעי המניעה הכי יעיל במניעת הריון לא רצוי. מומלץ להגיע לרופא/ת נשים ולבקש מרשם לגלולות. חשוב שתאמרי מראש שהנך עדיין בתולה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו