שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    חסוי
    01/10/2009

שלום !
    אני חושב שאני בדיכאון אני אוכל המון לא יושן בלילה ותמיד חושב על העתיד שלי ואין לי כימעט חברים חוץ מהבית ספר בשכונה אין לי ביכלל ביגלל שכולם פה עברינים ותצמיד עושים בעיות אני מנסה לא להיות בחברתם אז
    אני תמיד מוצא את עצמי בבית על המחשב בחדד וחושב תמיד על העתיד שלי וכול מיניי דברים כאלה בסיגנון מה (היה לי ומה לא משהו כזה !)
    וגם יוצא לי לחשוב על סקסמאוד .אני חושב שאני פוגע קצת בעצמיאני יודע שזה פורום סקס אבל אוליי מישהו פה יכול לעזור לי ?!.
    כי אני ממש מיואש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• חסוי

רוני
    01/10/2009

היי,
    אתה מתאר תחושות שמאד לא פשוט לסחוב...
    אני מציעה לך להכנס לאתר המידע והתמיכה של עלם.
    יש שם פורום,ובו כותבים בני נוער בכל הגילאים,אני בטוחה שתמצא שם אוזן קשבת.

בהצלחה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחסוי שלום

מירב שרון
    01/10/2009

מצטרפת לחברתך לפורום. מאוד חשוב שתיעזר כמה שאפשר בפורומים שמאפשרים אוזן קשבת כמו עלם. כמו כן, אתה יכול לפנות ל"דלת פתוחה" שם אפשר להגיע ממש לשיחות אצל אנשי מקצוע טיפוליים, מדובר בעמותה ללא כוונת רווח. 'דלת פתוחה' היא רשת של מרכזים המעניקים
    ייעוץ, מידע והדרכה בנושאי אהבה, זוגיות ומיניות
    לבני נוער על ידי אנשי מקצוע, ללא תשלום, בפגישות, בטלפון ובאינטרנט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו