מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהחסוי01/10/2009
שלום !
אני חושב שאני בדיכאון אני אוכל המון לא יושן בלילה ותמיד חושב על העתיד שלי ואין לי כימעט חברים חוץ מהבית ספר בשכונה אין לי ביכלל ביגלל שכולם פה עברינים ותצמיד עושים בעיות אני מנסה לא להיות בחברתם אז
אני תמיד מוצא את עצמי בבית על המחשב בחדד וחושב תמיד על העתיד שלי וכול מיניי דברים כאלה בסיגנון מה (היה לי ומה לא משהו כזה !)
וגם יוצא לי לחשוב על סקסמאוד .אני חושב שאני פוגע קצת בעצמיאני יודע שזה פורום סקס אבל אוליי מישהו פה יכול לעזור לי ?!.
כי אני ממש מיואש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
רוני01/10/2009היי,
אתה מתאר תחושות שמאד לא פשוט לסחוב...
אני מציעה לך להכנס לאתר המידע והתמיכה של עלם.
יש שם פורום,ובו כותבים בני נוער בכל הגילאים,אני בטוחה שתמצא שם אוזן קשבת.
בהצלחה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי שלום
מירב שרון01/10/2009מצטרפת לחברתך לפורום. מאוד חשוב שתיעזר כמה שאפשר בפורומים שמאפשרים אוזן קשבת כמו עלם. כמו כן, אתה יכול לפנות ל"דלת פתוחה" שם אפשר להגיע ממש לשיחות אצל אנשי מקצוע טיפוליים, מדובר בעמותה ללא כוונת רווח. 'דלת פתוחה' היא רשת של מרכזים המעניקים
ייעוץ, מידע והדרכה בנושאי אהבה, זוגיות ומיניות
לבני נוער על ידי אנשי מקצוע, ללא תשלום, בפגישות, בטלפון ובאינטרנט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)