רוצה לקיים יחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה לקיים יחסי מין
    חסוווויה \;
    11/09/2007

מה אני אמורה לעשות ?
    אני הולכת בשבוע הבא לקיים יחסי מין עם חבר שלי.
    מה אני עושה איך והאם זה כואב ? ..
    ואני צריכה גלח ואמרו לי שזה מגרד ואני לא עושה עם שעווה כי זה כאבי תופת.
    בקיצור אני לא יודעת איזה תנוחות והאם זה כואב כשמחדירים את הזיין לכוס ?
    זה כואב לקרוע את קרום הבתולין ?
    תענוווו לי בבקשה דחחוף מישהההההו..
    האאא ואגב אני רק בת 13 , אבל אני יודעת שזה מוקדם והכל אבל אני מוכנה ,
    ואני יודעת שכל אחד יחשוב לעצמו עכשיו דברים כשהוא קורא את זה , אבל בכל זאת תעזרוו לי ..
    ובבקשה אל תרשמו לי שהגיל שלי מוקדם מדיי , תענו לי בבקשה לבעעיה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה לקיים יחסי מין

הוספת תגובה

• תשובה

מירב שרון
    11/09/2007

טוב את בעצמך מבינה שאת צעירה מדי ובכל זאת את בוחרת לקיים יחסי מין. את טוענת שאת כבר מוכנה, אבל לאן את ממהרת?
    אם את כבר הולכת לעשות את זה אז עדיף שזה יהיה סקס בטוח. אם טרם התחלת לקחת גלולות למניעת הריון, אז אתם חייבים להשתמש בקונדום (למניעת הריון ומחלות מין). קרום הבתולין זה לא "קיר", זה יותר מעין טבעת שריר שמתרחבת. חשוב שיהיה גירוי מיני (כגון מין אוראלי) ע"מ שיהיה רטיבות בנרתיק וזה יקל על החדירה. כמו כן ניתן להיעזר ב-KY GEL (חומר סיכה על בסיס מים שניתן לרכוש בכל בית מרקחת). בפעמים הראשונות של קיום יחסי מין, יתכן מעט כאב, אבל אם זה נעשה בצורה עדינה ומתחשבת, זה צריך להיות כאב מינימאלי. לכן חשוב שהחבר שלך יהיה עדין, אפשר שיתחיל בהחדר אצבע בתור התחלה ורק אח"כ יחדיר את הפין.
    ואני שוב חוזרת על המלצתי, אם חבר שלך אוהב אותך, הוא לא יפעיל עלייך לחץ לקיים יחסי מין, את באמת צעירה מדי בשביל זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא תמיד בנות צעירות רוצות יחסי מין

XTV
    11/09/2007

ביגלל לחץ היא רוצה אבל שואלת אם זה כואב יש בנים שרוצים לאונן אבל שואלים אם
    זה מזיק אז שלא יאוננן כי הם לא מוכנים או משהו?,לדעתי צריך לקחת בחשבון שבנות 13
    ירצו יחסי מין לא ביגלל תירוץ של לספק כל הזמן אלה רצון מיני טהור ואין רע בזה אני לא כל כך מבין
    מה ההבדל בין בת 13 ל16 זה בסך הכל 3 שנים שכימעט ולא משפיעות וגם הארבה בנות
    שרצו לעשות סקס אבל חיקו עוד כמה שנים ללא תועלת וסתם לא נהנו מסקס לדעתי החיקוי
    של כמה שנים לא עזר ממש והם נהנו לדעתי בדיוק מו שהיו נהנות כמה שנים ליפני זה,אני לא מבין
    מה הבעיה בגיל שלה ומה ההבדל בין בת 13 שאומרת שהיא מוכנה לבת 16 שאומרת שהיא מוכנה
    באמת יש משהו שעוזר בשנים האלה בנות נהנות יופי ממין בגיל 13 ולא חוות שום הבדל אחרי שנתיים
    או משהו למה זה משנה???.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש בהחלט הבדל בבשלות הרגשית

מירב שרון
    11/09/2007

בין גיל 13 ל-16. ויתכן שלא היה לחץ מצד החבר לקיים יחסי מין, כוונתי הייתה לומר שאם יש לחץ, אז שזאת לא תהיה הסיבה למהר, ואם לא הסברתי את עצמי כמו שצריך אז אני מבהירה את עצמי מחדש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין שום לחץ

חסוווויה \;
    12/09/2007

אין שום לחץ..
    הרצון בא בעיקרון ממני... ואני באממת לא מביייינה מה ההבדל..
    ותווודה על העזרה (;

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפעם הראשונה שלי היית בגיל 14 ולא

המבינה
    14/09/2007

הרגשתי רע ולא היה הבדל בחיי המין שלי עד 17 בערך (בגיל הזה למדדתי להינות יותר)
    עשיתי סקס ונהנתי לעיתים דחופות ולא היה יותר מידי הבדל אפילו שזה היה אם כמה בני
    זוג ולא אם אחד לא יודעת יש כאלה שהשנים האלה משפיעול ויש שלא אבל לדעתי אם את
    רוצה לא צריך לחשוש וללכת על זה לדעתי בנות שהיתחרטו על הפעם הראשונה פשוט רצו
    לספק את בן הזוג וראו בזה צורך שלא ולא ניסו להינות מיזה ביכלל וגם אם כן ביגלל דעות
    שמרניות וקנאיות שקוראות לכל מי ששוכבת אם מישהו שלא נישאר איתה עד החתונה
    או משהו שרמוטה לדעתי בנות צריכות ליהיות פתוחות ובטוחות בעצמן בכל הקשור למין
    ולא להילחץ ולחוש לא בנוח כשהם שומעות את המילה "מין".

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב

טום*
    21/09/2007

הגיע הזמן לשבור את המיתוס !!!

גבר שלוחץ עליך לשכב איתו ועוזב אותך בשל כך - לא ממש אוהב אותך מתוקה.

וגבר כזה עדיף לשחרר אותו כעת מאשר שיעזוב אותך אחרי שתשכבי איתו.

גבר שאוהב ילחץ עליך אך לעולם לא יעזוב אותך, וגבר כזה את צריכה לידך.

אם הוא יעזוב אותך אחרי שתשכבי איתו זה יהיה הרבה יותר גרוע תאמיני לי.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה הרעיון שלה הוא לא לוחץ וגם אם כן

גבר גבר
    21/09/2007

שתישכב איתו מה רע היא תהנה גם ונגיד והוא יעזוב אותה אחרי זה מה שיהיה כואב זה
    שהיא חשבה שהוא אוהב אותה ולא שהוא שכב איתה למרות שהוא לא אוהב אותה הסקס עצמו
    הוא דבר חיובי וטוב אם או בלי אהבה ורגשות(בניגוד לגישה לא נכונה שכל מיני נערות מאמצות)
    כך שהסקס לא יכול להזיק בשום דרך כל שהיא דיי להיתחסדות הזאת בקשר לבנות שעושות סקס
    מה הבעיה כאן לפי הגישה שאתה מציג אסור לשום גבר לישכב אם אף אחת אנחנו במאה 21
    וצריך להכיר במיניות האישה אם או בלי רגשות וזוגיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו