מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כבר לא גומרת....מישהי02/10/2009
בזמן האחרון אני מגיעה לאורגזמה אבל אני לא גומרת...
כשחבר שלי מענג אותי ומנסה לגרום לי לגמור בזמן האחרון הוא לא מצליח.חשבתי שהבעיה היא בו וכשניסיתי לבדי לגמור ע"י אוננות אז גם אני לא הצלחתי לגמור.
להגיע לאורגזמה אני מגיעה אבל לגמור אני לא גומרת וזה מעצבן אותי.
אנחנו שוכבים ביחד כבר 3 חודשים וכל הזמן הייתי גומרת אבל בזמן האחרון אני לא מצליחה לגמור
וזה גורם לנו לאי נעימות ולביאוסים ...
רציתי לדעת למה זה קורה לי?האם זה רפואי?לאיזה דברים זה יכול להיות קשור?
ד"א אני בת 16.
אשמח אם תעזרו לי כי זה ממש מטריד אותי בזמן האחרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למישהי שלום
מירב שרון03/10/2009משהו בדברייך כאן לא ברור. מצד אחד את מציינת שאת מגיעה לאורגזמה ומצד שני את אומרת שאת לא גומרת. להגיע לאורגזמה ולגמור זה אותו הדבר, רק במילים אחרות. למה את מתכוונת? מה קורה לך כשאת מגיעה לאורגזמה? ומה קורה לך כשאת גומרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה למירב
מישהי03/10/2009כשאני מגיעה לאורגזמה ולפני שאני גומרת אני מרגישה רטט בגוף ואני מתחילה לרעוד וזה הסימן שלי בעצם לזה שאני עומדת לגמור..
תמיד היה לי ת'רעד הזה בגוף וגמרתי אבל בזמן האחרון אני מרגישה את הרעד הזה בגוף ואני רועדת אבל אני לא גומרת.
מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירב
חסויה04/10/2009אני חושבת שהיא התכוונה לכך שהיא מגיע לאורגזמה אבל לא לפורקן כאילו היא מרגישה את התחושה שלפני אבל לא עד הסוף, בלי התחושה של ההרפיה שאחרי. (אני לא בטוחה אבל ככה זה נשמע)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון04/10/2009אשמח אם תתייחסי למה שכתבו חברותייך לפורום, חסויה וללא שם, על מנת לברר בדיוק למה התכוונת. אני מבינה שאת מגיעה לשיא שכולל רעידות, ויתכן מאוד שאת חווה אורגזמה אבל זה בעוצמות אחרות ממה שהכרת לפניכן. אין כאן ציונים, אבל כן יש חוויה שונה ועוצמות שונות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא גומרת
ללא שם04/10/2009לדעתי היא מתכוונת שהיא אמנם מגיעה לאורגזמה, לא עוצמתית ושונה מאורגזמות שחוותה כמו לראות כוכבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)