שאלה לבנות .......ועוד משהו.......

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לבנות .......ועוד משהו.......
    צריך עזרה
    12/09/2007

בנות, האם אתן מרגישות כאשר אנחנו הגברים גומרים לכם בתוך איבר המין ( עם קונדום ) ? מה אתן מרגישות אם בכלל?

ועוד משהו
    שכבתי אתמול עם חברה שלי .היא עשתה לי ביד ואחר כך שכבנו . כאשר שמתי את הקונדום נראה לי שנשאר לי מעט זרע על הזין , ואז שמתי עליו את הקונדום , ויש מצב שהגיע זרע לחלק החיצוני של הקונדום ( שנכנס לבחורה לאיבר המין). עכשיו אני לא בטוח שממש היה שם זרע...ובכל מקרה הכמות היתה ממש קטנה . האם יש מצב להכנס מזה להריון?

ודבר אחרון אחרי ששכבנו כל הקונדום היה ממש רטוב וגם החלק שמתחת לקונדום היה רטוב לא יודע אם זה זרע או לא .. המשכנו לשכב עוד איזה 10 שניות אחרי שגמרתי לגמרי. האם כאן יש מצב להריון?

בבקשה תענו לי זה חשוב.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

טל
    12/09/2007

שלום לך,
    הבנות לא מרגישות כאשר גברים גומרים בתוכן (במידה והבנים עם קונדום ).
    במידה ושכבת עם חברה שלך 10 שניות אחרי שגמרת.. אז יכול להיות שבגלל שאיבר המין שלך מתקטן אחרי הגמירה, אז הוא יכול להחליק מהקונדום, וזה הסיכון פה.
    אם הוא לא החליק מהקונדום אני לא חושבת שיש סיבה לדאגה.
    הקונדום היה רטוב מכוון שחברה שלך כשהיא חרמנית אז היא רטובה..
    ככל הנראה הקונדום היה רטוב ממנה..

לפי דעתי, אין לך ממה לחשוש.
    מקווה שעזרתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה

צריך עזרה
    12/09/2007

באמת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם יש חשש להריון

מירב שרון
    12/09/2007

אפשר למען הסר ספק לקנות ערכה לבדיקת הריון ביתית, מה שבטוח בטוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו