לא גומרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא גומרת
    טל
    06/10/2009

שלום אני בן 21 ואחת יש לי חברה בת 18 אני הראשון שלה אנחנו מקיימים יחסים מלאים כבר 4 חודשיםם אני מרגיש שהיא נמשכת אליי בטירוף ואוהבת אותי אפשר להגיד גם כך אליי השאלה שלי היא כזאת אנחנו מקיימים יחסיםם ואני לא גומר מהר וגם יורד לה לפני והיא לא גומרת אפילו פעם אחת מה שכן היא מציינת שהיא נהנית מאוד דבר שני גם אם יצא מצב שהיא גמרה אז אנחנו לא גומרים ביחד קרה הרבה מצבים שאני גמרתי והמשכנו עוד כמה דקות עד שהיא גמרה וגם לא תמיד היא גמרה! ודבר שלישי שרציתי לציין זה שאם כבר היא גומרת זה רק אחרי סקס ממושךך שאנחנו בתנוחה שאני שוכב על הגב והיא יושבת עליי וזזה רק ככה היא טוענת שהיא מסוגלת לגמור רציתי לשאול למה היא לא גומרת?כי פשוט אם כל הבחורות שהייתי לפניה הייתי רגיל שהם גומרות פעמיים שלוש אפילו בפעם אחת ותמיד היינו גומרים ביחדד פשוט הדבר הזה איתה ממש חדש ליי ואני לא מבין למה היא לא גומרת ואני כן יודע שהיא נמשכת אליי בטירוף ונהנית אני מרגיש את זה בבקשה אם אפשר לשמוע חוות דעת נ.ב אנחנו מקיימים יחסים ללא קונדום היא לוקחת גלולות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא גומרת

הוספת תגובה

• לטל שלום

מירב שרון
    07/10/2009

אני לא מבינה מה הבעיה. התחלת בכותרת - היא לא גומרת. אבל בעצם בהמשך אתה מסביר שבעצם היא כן גומרת אבל זה קורה בקצב שלה, בתנוחה שהיא מעדיפה וכד' ואין שום רע בזה. כל אשה הנה שונה, כל אשה מגיעה לאורגזמה בקצב שלה, יש נשים שמעולם לא חוו אורגזמה, יש נשים שחוות אורגזמה רק עם עצמן, יש נשים שחוות אורגזמה רק עם בני הזוג ומעולם לא חוו אורגזמה עם עצמן, לרוב כי לא ממש ניסו. יש נשים שמגיעות לאורגזמה אחת, ויש נשים שמגיעות לשרשרת של אורגזמות. כל אשה חווה אורזמה בצורה שונה, יש נשים שחוות תחושה עילאית, יש נשים שמרגישות כיווצים של השרירים בנרתיק בזמן אורגזמה, יש נשים שמגיעות לשפיכה בזמן אורגזמה. רוב הנשים מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי בדגדגן ורק 1/3 מגיעות לאורגזמה בחדירה. בקיצור כל הנושא של אורגזמה אצל נשים הוא מאוד אינדיבידואלי. תשמח שחברה שלך מגיעה לאורגזמה, ותמשיכו ליהנות בסקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו