בעית זיקפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעית זיקפה
    Jeff
    10/10/2009

אני בן 17 , יש לי זין מאוד גדול לגילי (ובכלל) מעל ה20 ס"מ , בכל פעם שאני רוצה לקיים יחסים עם מישהי הזין בוגד בי נגיד הוא עומד לי חזק בזמן שאני מנסה להכניס ( וזה לא בקלות בגלל גודלו) אני לא ממש מצליח כי הוא פתאום נופל כזה ולא עומד . גם שסתם מתמזמזים הוא יכול לעמוד ממש חזק ופתאום לא לעמוד חזק להיות רפוי כזה .
    וזה לא שאני לא מחורמן או משהו דווקא זה כשאני מאוד מחורמן.
    אני פשוט משתגע ולא יודע מה לעשות זה קרה לי עם כל כך הרבה נשים , ופעם אחת לא הצלחתי להחדיר , וזה לא שהיה להם קטן מידי פשוט אני מנסה לדחוף ותוך כדי זה הוא פשוט נופל , למה הוא לא נשאר פשוט כל הזמן קשיח כזה?
    וגם אני מצליח לגמור כעושות לי ביד או מוצצות לי , רק שאני מביא לעצמי ביד , אני מקווה שאם אני אצליח לזיין , אז בזיון אני אצליח לגמור.
    ואגב שאני מביא ביד גם אני צריך להיות חרמן ממש ולהתרכז בו בשביל שישאר כל הזמן עומד , אבל רוב הזמן הוא בסדר ועומד בסדר שאני מביא ביד.

מה יכולה להיות הבעיה?
    מה אני אמור לעשות , זה פשוט מאכזב כל בת שאני איתה , ומאכזב ומבאס אותי.
    ואני לא חושב שזה בעיה של חשש , כי אין לי בעיה של בושה מהגוף שלי או משהו כזה .

תודה מראש Jeff

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעית זיקפה

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    10/10/2009

האורך לא צריך להוות בעיה. אם אכן אצלך אורך הפין כ-20 ס"מ, זה אכן מעל טווח הנורמה, אבל תחשוב שגם תינוק יוצא מהנרתיק של אשה באורך יותר מאשר אורך הפין שלך. הנרתיק של האשה מתגמש כדי להתאים את עצמו להכיל את גודל פין. אם יש לך חשש כלשהו מבחינת האורך, אז אין לך מה לדאוג. נראה לי שאתה הרבה יותר מדי עסוק ביש זקפה/אין זקפה וזה מכניס אותך למעגל קסם שלילי. כשאתה עם בחורה ואתה מתמזמז איתה, חשוב שתהיה בכאן ועכשיו ותהיה מחובר לגוף שלך ולתחושות הפיזיות שלך ולא תהיה עסוק במחשבות של האם יעמוד לך או לא יעמוד לך, פשוט תהיה שם ותהנה כמה שאפשר. מאחר וזה מאכזב אותך כל פעם לחוות חוויות חוזרות של כשלון, חשוב שבפעם הבאה שתהיה עם מישהי, תאמר לעצמך שהזקפה לא רלבנטית, יש זקפה, אין זקפה, מה זה משנה, רוב הבנות מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי בדגדגן, ולא מהחדירה עצמה, אז תעזור לפרטנרית שלך להגיע לסיפוק ותנסה להתרכז בגוף ולא במחשבות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Jeff

דניאלה פרייפלד
    10/10/2009

בנוסף למה שהציע מירב ,רצוי לעשות כמה וכמה מפגשים ללא מטרת חדירה וזה יעזור לך להיכנס לתחושת רחשי גופך ושל שותפך...תוכל להרשיג מה עובר עליך ועליה .
    להתמקד בהנאות ,לתת עינוג ולקבל ממנה, ללא צורך החדירה ואז אתה כבר לא במצב של לחשוב אם כן או לא אלא ממוקד בהנאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו