בעיית זיקפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית זיקפה
    רון
    11/10/2009

ממש מצטער שזה ארוך מאד אין דרך לקצר, חשוב לי לפרט: אני בן 18 ויש לי בעיית זיקפה רצינית, הקטע שהאיבר מין ממש גדול (23 ס"מ מדוד) , הבעיה היא שהוא לא תמיד מגיע לשיא גודלו (לא מגיע לזקפה מלאה) והוא גדל מאד אבל בזווית חדה מהאשכים, בנוסף לזאת אני רואה שלא כל העור נמתח לי עד הסוף ואני יודע עם מה להשוות כיוון שראיתי אותו עומד עד הסוף (פעמים ספורות בחיי ורק כשאני מאונן) וכל פעם שאני עם מישהי הוא בוגד בי ולא נעמד בכלל, חשבתי על זה היום והבנתי שיכולתי כבר להיות כוכב פורנו אם הוא לא היה בוגד פי כל כך הרבה פעמים(הוא בגד בי בערך 10 פעמים עד היום במצבים אמיתיים ואני לא מגזים) ובזמן האחרון אני לא הולך בכלל לפגוש בנות רק בגלל שאני מפחד מזה.
    אני יודע שתגידו לי שאני לא צריך לחשוב על זה אם יש או אין זיקפה אלא לחשוב על הרגע ולהתמקד ברומנטיקה וכו' אבל כבר ניסיתי את זה מהפעם הראשונה!!!! וזה לא עובד ובפעמיים היחידות שניסיתי עם חברה שהחזקתי איתה קשר 3 שבועות בלבד בגלל זה אך עדיין היה לי נוח יותר איתה לא עזר שום דבר וגם לא משחק מקדים, חשבתי על להתחיל לקחת ויאגרה אבל זה נראה לי הזוי לגמרי בגיל הזה ולא נוח, לסיכום חשבתי שזה ממש "מגניב" להיות עם שטרונגול כזה ואין שום דבר טוב באיבר מין גדול הייתי מעדיף להיות עם איבר של 15 ס"מ ולא זה....
    תודה רבה רבה רבה לעונים.  

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית זיקפה

הוספת תגובה

• לרון שלום

מירב שרון
    12/10/2009

איך הבעיה של האורך של הפין משפיע בעינייך על הבעיה בזקפה? איך זה קשור? כי אתה מתחיל בהודעה ומציין שהבעיה באורך, למה? מה הבעיה בזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגלל

רון
    12/10/2009

אני מניח שזרימת הדם לאיבר צריכה להיות הרבה יותר גדולה, אני חושב בגלל זה רק לפעמים הוא מגיע לגודל המירבי שלו, ואני כן תמיד נכנס למעגל הקסם השלילי הזה שהוא לא יעמוד כמו שצריך ואז הוא בכלל לא עומד....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    13/10/2009

בגילך אין בעיה של זרימה, הבעיה היא כפי שאתה בעצמך מעיד על עצמך, שאתה "תמיד נכנס למעגל קסם שלילי שהוא לא יעמוד", מה שנקרא יש לך חרדת ביצוע, וזה בגלל שאתה עסוק יותר מדי במחשבות סביב זה. אמרתי לך גם בשרשור קודם, תנסה להתמקד בתחושות הפיזיות, לא ברגשות, אלא בתחושות, הכוונה, להתרכז בסוג המגע, האם המגע מלטף? רך? חזק? עדין? מדגדג? ריחות - ריח הגוף שלה, הבדלי טמפרטורות ביניכם, חום/קור וכד'. תהיה בגוף ולא בראש ואז בטוח תהיה שם והכול יהיה בסדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו