שאלה ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה ..
    אני
    14/09/2007

אני בת 14
    אם נפגשתי עם מישהו שגדול ממני בשנה והתנשקנו והתמזמזנו והוא בוח ניסה להכניס את היד שלו לתוך התחתון שלי וגם דיי הצליח בזה למרות שאמרתי לו שלא וניסיתי בכוח למנוע את זה .. האם זה נחשב שזה באשמתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה ..

הוספת תגובה

• זאת לא אשמתך

לא משנה
    14/09/2007

מה פתאום, זאת לא אשמתך בכלל!!! את אפילו יכולה להתלונן למשטרה על מקרה אונס......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגיבי לי בחזרה!!

לא משנה
    14/09/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה בפרוש לא אשמתך.

יפעת מקלר
    14/09/2007

גם כשאת מתמזמזת עם משהו ומתנשקת , יש לך את הזכות המלאה לשים גבול ולומר עד איפה את מרשה לו "ללכת" איתך. הוא פגע בך בכך שעשה משהו בכח ובניגוד לרצונך. אני מציעה לך לגשת למרכז סיוע לנפגעות תקיפה מינית, שנמצא באזור מגוריך. תוכלי לקבל שם סיוע נפשי ובמידה ותרצי להתלונן עליו תוכלי לקבל ליווי למשטרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יודע מה קרה אבל אני חושב שקצת

XTV
    14/09/2007

הגזמתם עוד מעט תציאו לידקור אותו או משהו שתנסה לדבר איתו על זה אולי הוא רצה
    לעשות לך נעים אבל הוא ממש היתיחס ברצינות רבה להיתנגדות שלך בכל מיקרא אסור
    לך להיתעלם מיזה אם את רוצה איתו קשר או לא משנה מה את צריכה להציב לו גבולות
    להראות שיש לך ביצים ושאת לא איזה ילדה קטנה ועדינה שאין לה כוח להיתנגד את צריכה
    להראות ולשדר כוח אחרת ינצלו אותך ולא יכבדו אותך כבוד בה בכוח ובישביל שיכבדו אותך
    את צריכה לשדר כוח.מקווה שעזרתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלא תעזי

היועץ
    16/09/2007

שלא תעזי להאשים את עצמך!!!!
    את היית בסדר גמור...
    תגשי בלי שום פחד מאף אחד ותתלונני על הבחור החוצפן, ואם הוא חשוב לך אז תדברי איתו בארבע עניים לפני שאת מתלוננת ותסבירי לו בדיוק מה הרגשת, אם הוא עדין לא יבין ולא יצטער על כך מעמקי נשמתו אז תתלונני!!! זה מאוד חשוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו