מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה ..אני14/09/2007
אני בת 14
אם נפגשתי עם מישהו שגדול ממני בשנה והתנשקנו והתמזמזנו והוא בוח ניסה להכניס את היד שלו לתוך התחתון שלי וגם דיי הצליח בזה למרות שאמרתי לו שלא וניסיתי בכוח למנוע את זה .. האם זה נחשב שזה באשמתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זאת לא אשמתך
לא משנה14/09/2007מה פתאום, זאת לא אשמתך בכלל!!! את אפילו יכולה להתלונן למשטרה על מקרה אונס......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגיבי לי בחזרה!!
לא משנה14/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בפרוש לא אשמתך.
יפעת מקלר14/09/2007גם כשאת מתמזמזת עם משהו ומתנשקת , יש לך את הזכות המלאה לשים גבול ולומר עד איפה את מרשה לו "ללכת" איתך. הוא פגע בך בכך שעשה משהו בכח ובניגוד לרצונך. אני מציעה לך לגשת למרכז סיוע לנפגעות תקיפה מינית, שנמצא באזור מגוריך. תוכלי לקבל שם סיוע נפשי ובמידה ותרצי להתלונן עליו תוכלי לקבל ליווי למשטרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודע מה קרה אבל אני חושב שקצת
XTV14/09/2007הגזמתם עוד מעט תציאו לידקור אותו או משהו שתנסה לדבר איתו על זה אולי הוא רצה
לעשות לך נעים אבל הוא ממש היתיחס ברצינות רבה להיתנגדות שלך בכל מיקרא אסור
לך להיתעלם מיזה אם את רוצה איתו קשר או לא משנה מה את צריכה להציב לו גבולות
להראות שיש לך ביצים ושאת לא איזה ילדה קטנה ועדינה שאין לה כוח להיתנגד את צריכה
להראות ולשדר כוח אחרת ינצלו אותך ולא יכבדו אותך כבוד בה בכוח ובישביל שיכבדו אותך
את צריכה לשדר כוח.מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלא תעזי
היועץ16/09/2007שלא תעזי להאשים את עצמך!!!!
את היית בסדר גמור...
תגשי בלי שום פחד מאף אחד ותתלונני על הבחור החוצפן, ואם הוא חשוב לך אז תדברי איתו בארבע עניים לפני שאת מתלוננת ותסבירי לו בדיוק מה הרגשת, אם הוא עדין לא יבין ולא יצטער על כך מעמקי נשמתו אז תתלונני!!! זה מאוד חשוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)