רטיבות במהלך קיום יחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רטיבות במהלך קיום יחסי מין
    אביב
    12/10/2009

שלום, אני בת 17, ובחודשים האחרונים אני וחבר שלי התחלנו לקיים יחסי מין(לפני כן היתי בתולה)
    ובזמן שאנחנו שוכבים ולרוב גם לאחר מכן האיבר מין שלי רטוב מאוד, עד כדי שזה מרטיב גם את איזור איבר המין שלו, רציתי לדעת אם זה נורמלי..(וגם מידי פעם במשך יום-יומיים לאחר מכן יש הפרשות)
    האמת שזה די מביך אותי, וגורם לי להרגיש פחות בנוח לידו בזמן קיום יחסי המין.
    יש סיבה מסוימת לזה? זה נורמלי? אני לא היחידה? [=

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הכול בסדר אצלך

מירב שרון
    13/10/2009

זה שאת נרטבת זה רק מעיד על כך שאת מגורה ושיש לך עוררות מינית בריאה. הרטיבות מאפשר חדירה קלה ומהנה, פשוט תיהני מזה. אם את מרגישה בכ"ז שזה יותר מדי, תמיד אפשר לדאוג למגבת קטנה ליד המיטה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

יעל
    26/10/2009

ומעבר למגבת , אין טיפול תרופתי או מונע אחר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    26/10/2009

מאחר ולא מדובר בבעיה רפואית ו/או בריאותית אין טיפול תרופתי. יש בנות שסובלות מיובש בנרתיק ובלי חומר סיכה סובלות מכאבים בסקס, תנסי לראות את עצמך כברת מזל שאת נרטבת בקלות ובצורה נדיבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו