יש סיכוי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש סיכוי?
    לא חשוב.
    12/10/2009

שלום,
    אני וחבר שלי שוכבים עם קונדום,אך אני לא נוטלת גלולות.בפעם האחרונה כשהוא גמר הוא ייצא מהר אבל הרגשתי רטיבות באיבר מיני.יכול להיות בגלל שגם אני גמרתי?
    בדקנו אם הקונדום נקרע או משהו אבל הוא לא...זה אף פעם לא 100 אחוז,אבל זה קונדום אקסטרא סייפ והוא גם ממש משומן.

המחזור לא מגיע לי והוא גם אף פעם לא היה סדיר...האם לחכות קצת?כי בינתיים אני לא רואה צורך בלקנות בדיקה הריונית או שעדיף לקנות ולא להתסכן?האם בזמן שהוא יצא ממני כמה זרעים נפלטו החוצה?

בתודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש סיכוי?

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    13/10/2009

אם הוא שם את הקונדום כמו שצריך אז אין סיבה לדאגה. הרטיבות יכולה להיות בגלל שאת היית מגורה מינית, הגוף מכין את עצמו לקראת חדירה. אם יש לך תהיות לגבי אורגזמה שלך, מומלץ שתחקרי את הגוף שלך והמיניות שלך עם עצמך באמצעות אוננות על מנת לחוות אורגזמה, כך גם תוכלי לכוון את החבר שלך על מנת שיעזור לך להגיע לסיפוק.
    אם המחזור בכ"ז מתעכב יותר ממה שבדר"כ אז כדי להסיר דאגה מליבך, את תמיד יכולה לעשות את הבדיקה הביתית שהיא מאוד אמינה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו