מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהחסוי13/10/2009
שלום רב !
אני בן 14 בתול ואין לי חברה ועוד מעט יש לנו טיול שנתי ושווה לי לעשות סקס נגיד עם מישהי שאני לא מכיר או שאני צריך לחכות עם זה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
דניאלה פרייפלד14/10/2009תשובה חד משמעית לכאן או לכאן לא אוכל לתת לך
קודם כל סקס כולל מה?
הנשיקה הצרפתית הראשונה שלך,חיבוק ...סקס יבש....
מבחינה פיסית אתה מסוגל לעשות הכל...
אך נפשית אתה בגדר מתבגר....ונכון שחלק מזה כולל התנסויות כולל מיניות.
אך אתה בתחילת דרכך ולפני שאתה הולך על כל הקופה...אני מהרהרת אם אתה מכיר את מיניותך,את עצמך,תענוגי גופך..
לאן אתה ממהר?רצוי לא להתיחס לסקס כאל משהו ששמים לידו ווי, עשיתי.
ולא שאני נגד מין מזדמן (מוגן עם קונדום) אך אחרי ש"שטעמת" קשר מיני שמאפשר לך לעבור את כל השלבים (אפילו בחטף) הכרות, יצירת אווירה,הכרות יותר קרובה של גופה...
ללקק את הגלידה ולא לבלוע אותו...
אך בסופו של דבר ההחלטה שלך, אם תחליט על סקס מלא ,לא לשכח להשתמש בקונדום!
תהנה בטיול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)