מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקס בגיל 16עדי אטיאס16/09/2007
אוקי אני בת 16 ואני וחבר שלי הולכים לשכב בפעם הראשונה
הוא כבר שכב ואני עוד לא אנחנו 9 חודשים ביחד
ואני מוכנה לזה
כבר הוא דחף לי אצבעות וירד לי ואני עשיתי לו ביד
אבל יש לי כמה שאלות בנוגע לסקס
אני לא יספר להורים שלי על זה.. ולכן אני לא יכולה להתחיל לקחת גלולות
והוא אוהב סקס בלי קונדום
מה אפשר לעשות? הוא אמר לי שהוא לא יגמור לי בפנים אבל זה עדיין סיכון?
ומה לעשות כדי שזה יכאב לי כמה שפחות?
בבקשה תעזרו לי אני מפחדת ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אז ככה...
היועץ16/09/2007בנוגע לגלולות ...
את יכולה לעשות את זה בלי שההורים שלך ידעו, פשוט לכי לרופא שלך ותבקשי בלי להתבייש ופשוט תקני אותם.
אם את חושבת שאת מוכנה, אז תנסי לחשוב עוד קצת, זה לא יזיק...
ובקשר לכאב, הפעם הראשונה בדרך כלל כואבת וזה מאוד נורמלי , אין הרבה מה לעשות בקשר לזה,
אבל מה שאני ממלץ זה שאם האיזור לא מספיק רטוב(שזה גם נורמלי בגלל הלחץ של הפעם הראשונה) אז את יכולה להשתמש בחומר סיכה(גורם לפחות חיכוך), אם בחדירה הראשונה את לא יכולה לספוג את הכאב אז פשוט תחכי עם זה קצת, את עולי מוכנה אבל הגוף שלך כנראה לא...
תהיי זהירה, ובפעם הראשונה אל תתחשבי בחבר שלך ותשתמשו בקונדום כי הקונדום לא רק מונע הריון אלה כם מונע זיהום ומחלות מין, ואני מקווה שאת מבינה אותי...
אז תשמרי... ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה דברים יש לי להגיד לך
ישראל16/09/2007את לא רציכה לשכב בגיל הזה
את תצטעריי על זההה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ואך קוראים לחבר שלך אני ניראלי מכיר אותךך
ויש בעיה אם חבר שלךך
אני עושה את זה בשבילך מה השם של החבר שלך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמידה ואת לא רוצה
יפעת מקלר16/09/2007לערב את ההורים, את יכולה לגשת לרופא\ת נשים לבד או בליווי חברה. לשם כך את צריכה להתקשר לקופת החולים שבה את מבוטחת (את זה את בודאי יכולה לשאול את אמא, ולומר שזה סתם בשביל ידע כללי) ולבקש לקבוע תור . מאד מאד מאד חשוב שתעשי את זה. ללא גלולות את לא מוגנת ואת יכולה להכנס להריון! אסור לסמוך על זה שחברך יגמור בחוץ . ההתרגשות יכולה לגרום לו לאבד את יכולת השליטה, במיוחד כשמדובר בפעמים ראשונות.
לגבי השאלה השניה- כדי שלא יכאב, את יכולה להשתמש בחומרי סיכה על בסיס מים כמו- KY* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל הבעיה היא
עדי אטיאס16/09/2007שעם אני אקח גלולות אמא שליי יכולההה לגלות את הקופסא או משו כזה..
עם קונדום זה גם לא מסוכן נכון?
ולישראל.. אני לא חושבת שזה נוגע אלייך עם אני צריכה לשכב בגיל 16 או לא
ואני לא רוצה לתת את השם של החבר שלי פה בפורום מה אתה חושב שלא בסדר בו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכפי שכתבתי לא פעם בפורום
יפעת מקלר16/09/2007קונדום יעיל נגד העברת מחלות מין. הוא לא מספיק יעיל למניעת הריון ולכן אל תסמכי אל זה!
אם את רוצה להתחיל לקיים יחסי מין מלאים את חייבת לקחת גלולות למניעת הריון! ולגבי הבעיה השניה- את כבר תמצאי דרך להסתיר אותם, זה לא כל כך מסובך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לחשוב שהיא הולכת ליבנות פצצת
המבינה16/09/2007אטום או משהו למה שתיצתער על זה? ילדה עלתקשיבי פה לאף אחד אני שכבתי בפעם
הראשונה בגיל 14 וחוץ מהכרה טובה במין והנאה לא קרה לי שום דבר ולא היצתערתי
על זה ילדה אין טעם לחסוך מעצמך מין ביחוד שאת רוצה את זה ואת רק מפחדת מכאב
אז שתדעי זה לא כזה כואב כמו שבתולה ממוצאת מגזימה (שימי לב שבדרך כלל רק בתולות
מגזימות ככה) לי לא ממש כאב ודווקה דיי נהנתי ( אני עליתי עליו זה עוזר נורא מניסיון)
תילכי על זה ועל תיתני לו לזיין אותך וזהו קחי שליטה על הסקס זה יעזור לך תאמיני לי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמבינה
עדי אטיאס16/09/2007ממש תודה :(
את יודעת הרבה אנשים הופכים אותי לזונה או לפרוצה רק כי אני רוצה לשכב עם החבר שלי בגיל 16 עוד חודשיים ...
ואני במאת חושבת שזה לא עיניין של גיל
אני מקווה שיהיה טוב.. ואני יודעת שאני לא יצטער על זה
למרות שאימא שלי תדע רק עוד כמה שנים טובות..
אגב,, אמא שלי יכולה איכשהוא לגלות את זה דרך בדיקה שאני יעשה בעתיד?
או איכשהוא אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיקרון אמא שלך לא תגלה כלום אם
המבינה16/09/2007תיקחי גלולות כדי לא להיכנס להריון יש מצב שאם באיזה בדיקה באיבר המין ביגלל משהו
יגלו שאין לך קרום בתולין אבל לרוב לא ניראה לי שיתרחו לספר את זה לאימך (מאחר וזה לא יהיה
קשור לבדיקה) וגם אם היא תגלה שאין לך קרום בתולין בדרך מוזרה אחרת יש כאלה שאין
להם קרום למרות שהם בתולות והקרום יכול ליהקרע גם ללא סקס,בכל מיקרה הסיכויים שהיא תגלה אתזה איך שהוא כשאת ניזהרת לא להיכנס לריון הם דיי קלושים... אל תקשיבי למיתחסדות
שקוראות לכל מי ששוכבת מתחת לגיל 30 ולא נשואה זונה זה לא קשור ביכלל הם סתם קנאיות,
בהצלחה בפעם הראשונה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)