אחי ראה אותי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחי ראה אותי
    סיגל
    16/09/2007

שלום לכולם אני בת 17 ויש לי בעיה רצינית מאוד.
    אחי הגדול ( הוא בן 19 ) ראה אותי מאוננת בחדר ולפי מה שהוא אמר הוא גם צילם אותי במצלמת וידאו, עכשיו הוא אמר לי שאם אני לא ארד לו ואתמזמז איתו הוא יפיץ את הסרטון באינטרנט ויספר להורים שלי.
    אני ממש מפחדת וחושבת שאולי עדיף לי כבר למצוץ לו פעם אחת ( הוא הבטיח לי שאחרי שאני אמצוץ לו הוא יביא לי את הקלטת ויעזוב אןתי מהסיפור הזה )
    ואז לגמור עם זה
    עזרה דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחי ראה אותי

הוספת תגובה

• סיגל כנסי וקראי

רזיאל
    16/09/2007

סיגל,
    אכן, יש לך בעיה חמורה. בשום מצב אל תתפתי להסכים לדרישותיו של אחיך. כל קשר אינטמי שיהיה בינך לבין אחיך הוא מעוות ופסול בין אם זה בשליטתך או לא.
    המצב שתיארת בו אחיך משתמש בהפחדה שיפיץ את התמונות והסרטונים לאנשים אחרים, או להורים שלך הוא אכן מצב קריטי, וקשה מאוד. אבל בשום פנים אסור לך להסכים לדרישות שלו ממך. זה אולי ידרוש ממך התעלות ומאמצים שאת לא חושבת שתהיי מסוגלת להם- אך הדבר היחיד שיש באפשרותך לעשות הוא לספר להורייך על כך.
    בנוגע לפחד שלך מזה? זה בסדר, הם הרי יודעים שאת מאוננת גם אם את לא חושבת שהם יודעים, והאיום של אחיך הוא בגדר הבלתי נתפס בכלל...

אם תצטרכי עוד עזרה חזרי אלי לכתובת האימייל שלי
    [email protected]

רזי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

סיגל
    16/09/2007

אתה מכיר מקרה דומה שאתה עונה ככה מאיפה אתה יודע שההורים שלי יודעים שאני מאוננת????
    אני ממש לא בטוחה בזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לך מה לפחד!!!!!

דניאל
    16/09/2007

יש צדק בדבריו של הבחור הקודם שענה לך!

ההורים שלך, עם כל הפתיחות המינית בדור שלנו, מודעים לכך ואף מניחים שאת מאוננת כמו כל בן או בת בני גילך.

זה לגיטימי, זה ראוי, זה נכון ולאף אחד אין את הזכות לחדור לאינטימיות שלך ללא הסכמתך או רשותך וכל מי שעושה כך עובר על החוק!

אחיך עושה טעות חמורה שהוא אינו מבין את חומרתה הן מבחינת החוק והן מבחינה משפחתית ומוסרית.

החרמנות עלתה לו למוח.

ולעצם הפתרונות עצמם:

1. אני מקווה שלהבא שתסגרי את חדר חדרך עם מפתח ואם אין מפתח כדאי שתתקיני אחד!

2. את יכולה ללכת למשטרה ואז יזמנו את אחיך למשטרה, ואם אכן הצליח לצלם אותך (דרך אגב, זה בכלל לא בטוח) יאלצו אותו למסור להם את קלטת הוידאו/סרט והוא יצטרך לחתום על מסמך שלא יטריד אותך יותר.

3. את יכולה גם, וזו דרך יותר נכונה לדעתי, פשוט ללכת להורים ולמרות ה מ ב ו כ ה הגדולה לספר להם את האמת בפרצוף ושהם יתמודדו עם אחיך, בלי כמובן לספר להם שהוא מנסה לסחוט אותך מינית, רק להגיד שהוא צילם אותך מאוננת ושאת תלכי למשטרה אם לא ימסור להם את הקלטת ו/או ישמיד אותה.

4. את יכולה גם פשוט ללכת אליו ולהגיד לו שהתייעצת עם המשטרה/אנשי חוק ושאם לא יפסיק להטריד אותך וימסור לך את החומרים "האסורים" תגרמי לו נזק.

מה לעשות, זה מסוג הדברים שלא נגמרים יפה אבל חייבים לעשות להם סוף אחרת הם רודפים אותנו כל חיינו!

בהצלחה ושנה טובה

דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני המום איחס איזה דוחה בע אני יודע

XTV
    16/09/2007

מה הוא מיתכוון לעשות זאת לא החרמנות לכולם עברתי משהו דומה אם אח שלי (לא דוחה כזה משהו אחר) והצבתי גבולות בהקדם מה שהוא רוצה זה לא לספק את יצריו המינים (אני אישית לא
    ממש מיתחרמן ממישהי שמאוננת אבל כל אחד והטעם שלו) אלה לישלוט בך! הוא רוצה שליטה
    עלייך באמצעות איומים ומה שאת צריכה זה להציב לו גבולות!!! קודם כל לכי למישטרה ותיתלונני
    אחרי זה תבואי אליו בגישה מאיימת בימיוחד ותאמרי לו שאם עוד פעם אחת הוא יעשה משהו כזה הוא יצתער על כך... טוב בעזרת ה' שהמפגר הזה ילמד לא להיתעסק איתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסיגל שלום

מירב שרון
    16/09/2007

אני מציעה לך בדחיפות לפנות לקו חירום ארצי למניעת אלימות במשפחה.
    הטלפון: 1-800-22-0000
    אחיך משתמש באיומים וסחיטה מינית ואת זקוקה להכוונה. כפי שאחרים בפורום כתבו לך, אסור לך להיכנע לסחיטה. חשוב שתקבלי ליווי והכוונה בעזרת המוקד כי זה ממש לא פשוט להתמודד עם זה לבד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו