בעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה
    דריה
    17/10/2009

בעיה בחדירה ,אנחנו לא מצליחים
    אני וחברי שנינו בטולים ,וניסינו לשכב כמה וכמה פעמים אבל זה נירא שיש לי חומה ששלא מאפשרות לו כניסה ,מה יכולה להיות הבעיה ?
    אנחנו לא מצליחים ,וזה כואב לי מאוד , ניסינו אפילו בכוח אני למעלה הוא למעלה ,אני לא יודעת מה לעשות ,וזה מאוד מתסכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

• לדריה שלום

מירב שרון
    17/10/2009

אם אינכם מצליחים להגיע לחדירה אז מה שבטוח אל תמשיכו לנסות בכוח. בת כמה את? האם עברת אי פעם בדיקה גינקולוגית? האם את משתמשת בטמפונים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

דריה
    18/10/2009

אני בת 19 והוא 20
    לא עברתי בדיקות ,לא חובבת ביקורי רופא
    ולא משתמשת בהם
    בפעם הראשונה שניסינו לפני חודש זה הלך טוב ,כלומר ניכנס כמעט עד הסוף ולא הרגשתי כאב אלא ההפך , אבל עצרתי כי לא הרגשתי מוכנה ועכשיו זה פשוט כואב מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    18/10/2009

אני ממליצה לך להגיע להתייעצות אצל רופא/ה שהיא גם גניקולוגית וגם סקסולוגית לצורך בדיקה והתייעצות. יש 2 כיוונים אפשריים, או שאת סובלת מוגיניסמוס - התכווצות לא רצונית של שרירי הנרתיק שאינה מאפשרת חדירה, מדובר בבעיה שהיא אך ורק על רקע פסיכולוגי והטיפול הוא טיפול רגשי קוגניטינבי-התנהגותי. לחילופין יתכן שאת סובלת מוסטיבוליטיס - דלקת מבוא הנרתיק שגורמת לכאבים בחדירה ואז את מכווצת וזה מקשה על חדירה. לרוב גינקולוגים שאינם סקסולוגים לא יודעים לאבחן את זה. כאן מדובר בבעיה שהיא על רקע רפואי ויש לזה השלכות נפשיות לכן הטיפול הוא גם רפואי וגם רגשי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

דריה
    18/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו