מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיהדריה17/10/2009
בעיה בחדירה ,אנחנו לא מצליחים
אני וחברי שנינו בטולים ,וניסינו לשכב כמה וכמה פעמים אבל זה נירא שיש לי חומה ששלא מאפשרות לו כניסה ,מה יכולה להיות הבעיה ?
אנחנו לא מצליחים ,וזה כואב לי מאוד , ניסינו אפילו בכוח אני למעלה הוא למעלה ,אני לא יודעת מה לעשות ,וזה מאוד מתסכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדריה שלום
מירב שרון17/10/2009אם אינכם מצליחים להגיע לחדירה אז מה שבטוח אל תמשיכו לנסות בכוח. בת כמה את? האם עברת אי פעם בדיקה גינקולוגית? האם את משתמשת בטמפונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
דריה18/10/2009אני בת 19 והוא 20
לא עברתי בדיקות ,לא חובבת ביקורי רופא
ולא משתמשת בהם
בפעם הראשונה שניסינו לפני חודש זה הלך טוב ,כלומר ניכנס כמעט עד הסוף ולא הרגשתי כאב אלא ההפך , אבל עצרתי כי לא הרגשתי מוכנה ועכשיו זה פשוט כואב מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון18/10/2009אני ממליצה לך להגיע להתייעצות אצל רופא/ה שהיא גם גניקולוגית וגם סקסולוגית לצורך בדיקה והתייעצות. יש 2 כיוונים אפשריים, או שאת סובלת מוגיניסמוס - התכווצות לא רצונית של שרירי הנרתיק שאינה מאפשרת חדירה, מדובר בבעיה שהיא אך ורק על רקע פסיכולוגי והטיפול הוא טיפול רגשי קוגניטינבי-התנהגותי. לחילופין יתכן שאת סובלת מוסטיבוליטיס - דלקת מבוא הנרתיק שגורמת לכאבים בחדירה ואז את מכווצת וזה מקשה על חדירה. לרוב גינקולוגים שאינם סקסולוגים לא יודעים לאבחן את זה. כאן מדובר בבעיה שהיא על רקע רפואי ויש לזה השלכות נפשיות לכן הטיפול הוא גם רפואי וגם רגשי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
דריה18/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)