מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולותלילך18/10/2009
חברה שלי סיפרה לי שהיא התחילה לקחת גלולות כדי להסדיר את המחזור שלה ושזה גם עוזר לה לכאבים, ניסיתי לשכנע את אמא שלי והיא לא מסכימה למרות שאני ממש לא בקטע של לקיים יחסי מין גם אין לי עם מי..
יש עוד דרך להסדיר מחזור לא סדיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללילך שלום
מירב שרון18/10/2009מאחר וכל מה שקשור במחזור זה עניין הורמונלי, גם הסדרת המחזור נעשית בעזרת פתרון הורמונלי כגון גלולות. אין דרך אחרת להסדרת המחזור. ואני מציעה שתפתחי עם אמא שיחה לגבי החששות שלה, כי הרי ברור שאם היית רוצה לקיים יחסי מין היית יכולה להשתמש גם בקונדום, אז יש כאן סוגיה של אמון, עד כמה אמא סומכת עלייך שתפעילי שיקול דעת בנוגע לקיום יחסי מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת חייבת לדבר עם אמא שלך
הדר18/10/2009לדעתי פתיחות בנושא הזה היא מאוד חשובה.
יש הרבה בנות שלוקחות גלולות גם בשביל אקנה, ולאו דווקא בשביל מניעת הריון.
תני לה לקרוא קצת באנטרנט ולהתייעץ עם הרופאים. חוץ מזה שלקחת גלולות זה לא כזה סיפור היום במיוחד כשיש את גלולות הדור השלישי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה בדיוק
לילך19/10/2009גלולות הדור השלישי??
אולי אם יהיו לי יותר פרטים שאני אוכל להסביר לאמא שלי בצורה הגיונית אז היא תשתכנע!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתני לקרוא את הכתבה שבקישור...
דונה19/10/2009כתבה מעניינת בנושא "אמצעי מניעה ויעילותם לטיפולי עור ואקנה" באתר scooper/
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה גלולות עם מינון הורמונאלי נמוך
הדר21/10/2009זה גלולות עם מינון הורמונאלי נמוך כמו פמינט, הרמונט וכל אלה..
מה שגורם לפחות תופעות לוואי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)