במצוקה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• במצוקה...
    חגית
    16/09/2007

אני בת 16 וקיבלתי החודש פעמיים מחזור ובפעם הראשונה שקיבלתי החודש אוננתי לפני ואז קיבלתי עוד פעם בהפרש של שבוע וחצי בערך ...

האם יכול להיות שאיבדתי את הבתוליות שלי בגלל האוננות או שאולי חדרתי בלי להרגיש?
    אשמח לתשובה בהקדם האפשרי תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    במצוקה...

הוספת תגובה

• זה דחוףף לי בבקשה תענו זה מטריד

חגית
    16/09/2007

אותי כל היום ואני לא יודעת מה לחשוב....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחגית שלום

מירב שרון
    16/09/2007

קריעת הבתולין אינה מזיקה. בהנחה שאינך באה מתרבות שמחייבת "להוכיח" בתולין אחרי הנישואין. אין קשר בין אוננות, קריעת קרום הבתולין ומחזור. אם זה מטריד אותך, תוכלי לבקש בדיקה גניקולוגית כדי לבדוק את מצב קרום הבתולין שלך.

קרום הבתולין נמצא 2.5-3.0 ס"מ מהפתח. כך שניתן לראות אותו בעזרת מראה. לקרום הבתולין אין כל תפקיד פונקציונלי בגוף, כך שחסרונו אינו מוריד או מעלה דבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא קרה כלום

טום*
    21/09/2007

גם אם הוא נקרע - אז מה?
    אם את לא דתיה חרדית שצריכה להוכיח את זה במיטה - לא קרה כלום.
    קצת דם לא הרג אף אחד
    והכי חשוב תהני ותמשיכי לאונן. חחח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו