מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נטיות וסטיות .. חייב עזרהירון19/10/2009
שלום
יש לי בעייה שאיתי כבר למעלה מ3 שנים
אני נמשך לגוף של בנות לפנים להכל
שכבתי עם בנות הייתי עם בנות ומתכנן בעתיד להתחתן עם בת כמובן ולהקים משפחה
אני לא נמשך בכלל לפנים או לגוף של גברי
אבל יש לי פנטזייה ענקית לשכב עם גבר!
לרדת לו ולהחדר
להרגיש כמו בת במיטה
אני מת להגשים אותה אבל מת מפחד
מפחד ממש להתחרט אחרי זה
או מפחד שאני יהיה הומו בעקבות זה
ובכללי חושש
מה כדאי לי לעשות?
תודה רבה רבה למי שיעזור!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירון
דניאלה פרייפלד19/10/2009בחיים אנחנו מתנסים בהרבה דברים שונים, חלק אוהבים וחלק לא נחזור עליהם ...........
וכך גם בחיים המיניים.
ניתן להתנסות בכל דבר, כל עוד, זה בהסכמה ואינו מסכן חיים שלך או אחרים!!!
פנטזיות זה בדיוק זה המקום שמאפשר לך לעשות הכל לתת לראש "להשתגע".
יש פנטזיות שאדם רוצה להגשים ולהתנסות בהם ויש שלא ניתן להגשימם.....
נכון שלגבי הפנטזיה הספציפית שלך אם תגשים אותו, אולי תהנה ותרצה לחזור עליו שוב, אך הפינטוז והמעשה (אם זה לא חוזר על עצמו רבות)לא בהכרח מצביע על כך שהינך הומוסקסואל, היות ואתה מדגיש שאתה נמשך לבנות.
החשש שתהנה ותרצה להמשיך, אולי מפחיד אותך ,כי אתה לא כל כך בטוח ,וזה גם בסדר כי תקופת ההתבגרות הינה תקופה של בנית הזהות המינית.אם אתה אכן מבולבל כדאי ליצור קשר עם חושן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבחור עים הסטיות
ש21/10/2009בן כמה אתה גם אני מוכן לנסות אני לו הומו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)