בלוטות על הפין - צריך יעוץ דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלוטות על הפין - צריך יעוץ דחוף
    ניר
    20/10/2009

שלום אני בן 17, לפני חודש ועשרה ימים קיימתי יחסי מין עם מישהי (לא בפעם הראשונה) עם קונדום.. כמו תמיד , שום דבר שונה. אין לי מחלות ואין לה.
    אחרי שגמרתי פתאום צצו לי 2 בליטות קטנות אדומות/לבנות מתחת לעור של הפין, באמצע שלו..לא הבנתי מה זה..לחצתי על נקודות בפין וגם שם צצו בליטות..סך הכל בערך 6 כאלה..חלק גדולים וחלק קטנים, ושהפין במצב זקפה הבליטות ממש ממש בולטות! אבל זה לא כואב.

אחרי שבוע בערך הלכתי לרופא מין והוא אמר לי שזה בליטות של הדם או משהו כזה .. וזה יעבור תוך שבועיים בערך .. אם לא אז אני יחזור לביקורת.
    בינתיים צצו עוד כמה בליטות.. ואפילו 2 בליטות התחברו לאחת ממש גדולה. וזה ממש מפחיד

הבעיה היא, פעם ראשונה שהלכתי הלכתי עם אמא שלי(אני בן 17 ואמרו לי שאני חייב) ולא אמרתי לה מה יש לי..היא חיכתה בחוץ.
    אני מאוד מאוד מאוד מתבייש להגיד לה "אמא, אני צריך ללכת עוד פעם"
    בגלל זה אני פונה לכם.. מה זה יכול להיות ? יש איזו הערכה?
    ובבקשה אל תגידו לי ללכת לרופא שוב כי תיארתי בידיוק מה המצב אז בבקשה תעזרו לי.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אבדוק עם ד"ר חרותי בנדון

מירב שרון
    22/10/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו