מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהחסוי20/10/2009
שלום רב !
בישביל ליפתוח את הבתולין אני צריך לאהוב את האישה ? או שלא כי אין לי חברה ויש לי ילדה בכיתה שתמיד מסמנת לי כזה ולפי מה שכולם אומרים היא חרמנית אבל אני ביכלל לא אוהב אותה
ואז מה אני צריך לעשות ?(ואני בן 14)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
דניאלה פרייפלד20/10/2009WOW
אין אחד שיכול להגיד לך מה לעשות.
אשיב לך בכדי שתמשיך לחשוב, אך ההחלטה רק שלך!!
נכון ,יש שמקימים יחסי מין מלאים ללא רגש ונהנים, מין לשם המין (בנים וגם בנות)!!
אבל קיום יחסי מין, עם או בלי רגש, תלוי באופי של אותו נער/ה.
אתה רק בן 14, וטוב שאתה מתלבט, זה חלק מההתבגרות.
אך אתה רק בתחילת הדרך גם בהתבגרות וגם בדרך המינית שלך!
אתה צריך לשאול את עצמך מה טוב לך, לעשות ווי עשיתי!! או שבפעם הראשונה היתי רוצה לפחות משיכה אל אותה נערה(לפי התאור אתה לא נמשך אליה) ואז אולי ליצור עימה קשר כלשהו.
להתחיל יחד עם זה שתכיר אותה, שתכיר אותה במיניותה ויחד איתה ,ללמד עוד יותר על עצמך, על תענוגי גופך....
תנסה לברר עם עצמך איך תרגיש לאחר המעשה?
וגם נשאלת השאלה עד כמה אתה מכיר את תענוגי גופך, לפני שתתחיל "ריקוד" זוגי?!
אני מקווה שעזרתי לך לארגן את מחשבותיך סביב הדילמה.
בכל מקרה אם תחליט "לענות" לה לא לשכח קונדומים.
קשה להיות מתבגר..............בסופו של דבר אתה צריך לחיות עם עצמך לאחר קבלת ההחלטה עם מה אתה חושב שתרגיש עימו יותר "שלם" עם עצמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)