שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שרונה
    21/10/2009

אני מקיימת יחסי מין כבר חצי שנה.. אנחנו משתמשים רק בקונדומים.
    לאחרונה צצו לי בעיות בדרכי השתן והפנו אותי לרופא נשים, אני מאוד מתביישת מהבדיקה אבל החלטתי להתגבר על הבושה ולעשות אותה.
    אפשר לקבל הסבר בבקשה מה קורה בבדיקה הזאת ומה עושים? חוץ מהמבוכה האם זה כואב?
    והאם הבדיקה נרשמת כביקור.. אני לא רוצה שאמא שלי תדע שהייתי.
    ועוד שאלה.. בעניין הגלולות..
    לקבלת גלולות חייב לעשות בדיקות דם? אפשר בלי?

תודה מראש-
    שרונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תוספת לשאלה

שרונה
    21/10/2009

קבעתי כבר תור לרופא אבל אני אהיה במחזור.. האם לדחות אותו?למרות שאני סובלת מכאבים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרונה

דניאלה פרייפלד
    21/10/2009

ביקור אצל רופא נשים הושמץ במשך שנים!!!
    נכון זה לא הכי נעים...במיוחד בפעם הראשונה
    היות וקימת יחסי מין ,את מכירה את כל נושא ההחדרה ,
    ואת יודעת שפתח הנרתיק מתרחבת בכדי לאפשר כניסת הפין, באותו אופן פתח הנרתיק מתרחבת בכדי לאפשר לספקולום (מכשיר שדומה לראש ברוז שפותח את פיו) .
    דרך "פה הברוז" הרופא רואה מה קורה לך בנרתיק ושוב זה לא אמור לכאוב. למרות האי נוחות תנסי להרגיע את עצמך עם כמה נשימות ארוכות או כל דרך שאת מכירה שמאפשר לך להירגע ככל שאת רגועה ומשוחררת כך הבדיקה עוברת יותר באיזי (כמו ביחסי מין להבדיל))
    אז את יושבת על כסא מיוחד או מיטה רגלים על רגליות או מקופפות (מורידה מכנסים תחתונים אך מכוסה בד) ואז יש בדיקה ידנית על איזור הבטן ובדיקה עם הספקולום, הברוזון.
    לפני זה הרופא ישאל אותך שאלות ....
    לא רצוי ללכת לבדיקה שיש לך ווסת
    לא צריך בדיקת דם לקבלת גלולות אלא אם יש בעיה מיוחדת שעולה בשיחה .
    אם הרופא שלך הוא הוא ולא היא אז את יכולה לבקש שאחות תהיה איתך בחדר בזמן הבדיקה.
    כל הכבוד שאת דואגת לבריאותך!!!!
    אני מקווה שעזרתי לך להוריד את המתח
    תזכרי קחי את זה באיזי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו