מין אנאלי עם החבר- כן או לא?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מין אנאלי עם החבר- כן או לא?
    נוני
    22/10/2009

הי לכולם. אני בת 17 ועושה סקס עם חבר שלי כבר שנה. לאחרונה הוא מעוניין שננסה מין אנאלי, אבל אני מפחדת שיכאב לי. הוא הראה לי סרטים של בחורות שעושות את זה עם חיוך גדול ואמר שכל מה שצריך זה לגרות אותי קודם ואז זה לא כואב. אני מתלבטת מאוד, האם הוא צודק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נוני

דניאלה פרייפלד
    22/10/2009

החבר מעלה נושא של גיוון בקשר המיני שלכם וזה טוב!!!
    להראות לך סרטים ולהגיד לך הן נהנות אז למה לא את :( !!
    (כי את לא משחקת בסרטי פורנו ושם אם לא טוב להן הן לא יכולות לעצור או להראות שלא טוב להן).
    עכשיו למין אנאלי או לא ...
    כאב זה ענין אישי, אך אם תחליטי להתנסות, חייבים חומר סיכה (על בסיס מים) בנסוף לאוררות האישית שלך.
    יש בנות שמאד מגורות ואוהבות מין אנאלי ויש שלא......את רק תדעי לאיזה קבוצה את שייכת אם תחליטי לנסות.
    אך גם אם את לא רוצה, יש מספיק אפשרויות לגיוון במשחק המיני ,ללא האנאלי
    ואת לא צריכה להרגיש עם זה לא בסדר שהחלטת לא להתנסות.
    יפה שיש פתיחות בניכם והחבר מרגיש שהקשר בטוח ,ושהוא יכול לבקש ממך מבלי לפחד ,שאת תדחי אותו!!
    אם תחליטי שכן אז תומרי לו לאט לאט ושיעצור אם באמת זה לא נעים לך.
    ועוד דבר חשוב אם זה הולך ואתם עדין מגורים ורוצים להמשיך, אסור לעבור לחדירה נרתקית!!מין אנאלי מחייב שטיפה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וחשוב חשוב חשוב....

ד``ר עידן מיליצ`ר
    22/10/2009

הדרגתיות והרבה הרבה חומר סיכה! (כי פי הטבעת לא מרטיב כמו הנרתיק!)

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא ממש בסדר מצידו

מבינה
    25/10/2009

לבקש רק ממך אולי תאוננו אנלית אחד לשני שירגיש מה שאת מרגישה ויבין שזה לא כיף לך כמו שזה כיף לו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו