כל כך הרבה שאלות כל כך מעט תשובות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כל כך הרבה שאלות כל כך מעט תשובות
    חסויה
    23/10/2009

.
    אוקיי אז ככה, אני בת 15 ולאחרונה אני וחבר שלי נפרדנו. הוא בן 17 והיינו יחד כמעט 5 חודשים.
    הייתה ביננו פתיחות מינית ממש טובה ולא התביישו לדבר על כלום. לא קיימנו יחסי מין אבל זאת לא היווה בעיה למרות שהוא לא בתול, זה לא הפריע לו והוא לא לחץ בכלל.
    אבל היה ביינו מרחק גדול (שעה נסיעה) ויכלנו להיפגש רק פעם בשבוע- שבועיים אבל הצלחנו פחות או יותר להתגבר על זה והשתדלנו להיפגש כמה שיותר.
    עד כאן הכל טוב ויפה אבל....
    דבר ראשון:
    אני כל הזמן הרגשתי שהמערכת יחסים הייתה בנויה ברובה על הקשר המיני..
    כאילו אממ כשהיינו נפגשים זה בדרך כלל היה ליום שלם (מהבוקר או הצהריים עד הערב) כי המרחק היה גדול אז עד שכבר היה אפשר להיפגש רצינו לנצל את זה. ואז נוצר מצב שיום שלם רק היינו מתחרמנים, זה היה ממש כיף והכל אבל זה עדיין לא ממש מספיק בשביל מערכת יחסים בריאה וזה לא נבע מתוך זה שלא היה לנו על מה לדבר פשוט שהעדפנו לא ."לבזבז" את הזמן בלדבר כי לדבר אפשר גם בטלפון. אז דיברנו כל יום במשך חצי שעה בערך.

דבר שני:
    אמממ זה קצת מסובך להסביר אבל אני הרגשתי כמו הגבר במערכת יחסים אממ זאת אומרת שאני תמיד הייתי צריכה להשקיע בו ולהחמיא לו ולעשות מאמצים כדי לראות אותו ולוותר על דברים בשבילו ואף פעם לא זכיתי ליחס כזה ממנו, הוא לא החמיא לי ואפילו לא העריך את מה שעשיתי בשבילו.. או לפחות ככה זה נראה.

דבר שלישי:
    הייתי בתחתית סדר העדיפויות שלו. כן כן בתחתית של התחתית. לא שנייה לא שלישית ולא רביעית. אחרונה. כמו חיידק בשרשרת המזון.
    אין ממש מה לפרט פה.. אני חושבת שזאת הצורה הכי ברורה שיכולתי לנסח את זה... אבל רק כדי להבהיר שאני לא מגדימה ובאמת הייתי בתחתית הנה סיטואציה שקרתה. באמת קרתה.
    עבר עלי יום ממש קשה והייתי די בקרשים. צלצלתי אליו בסביבות 3 בצהריים ואמרתי לו שעבר עלי יום מחורבן ואני ממש רוצה לדבר איתו ושהוא יעודד אותי קצת.. הוא אמר לי שהוא בקניות עם אמא שלו ושהוא יצלצל אלי כשהוא חוזר. נשמע לגיטמי לא? אז זהו שלא! חיכיתי וחיכיתי וכבר 10 בלילה והוא לא צלצל. שלחתי לו אסמס "אני ממש צריכה שנדבר, אני יכולה לצלצל כבר?" והוא ענה לי "אני באמצע משחק בפייסבוק. נדבר כשאני אסיים". WTF!?!?!? פייסבוק! כן כן אפילו הפייסבוק נמצא לפני. (ואם זה לא היה ברור.. גם אחרי המשחק לא זכיתי לטלפון.. אפילו לא אסמס)
    טוב אני יכולה להמשיך ולכתוב עוד 1000 דברים אבל הזמן קצר ואפילו לא הגעתי לשאלות אז ברשותכם אני אמשיך לחלק העיקרי.
    אז החלטתי שאני לא מוכנה לסבול יותר את ההתנהגות הזאת. החלטתי שזהו הפעם זה באמת נגמר. צלצלתי אליו ושאלתי אם יש מצב שהוא יבוא אלי בקרוב כי אני רוצה לדבר איתו.
    הוא שאל "על מה את רוצה לדבר" ואמרתי לו שזה לא לטלפון... הוא שאל אם זה טוב או רע ואמרתי לו שזה רע והוא כבר הבין במה מדובר... אוף. נגמר המקום חחח חפרתי הא? טוב אני אוסיף לזה המשך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך לחפירה חחח

חסויה
    23/10/2009

טוב אז הוא הבין על מה אני רוצה לדבר....

יום למחרתי הוא זרק אותי במסנג'ר. כן כן מסנג'ר.
    לא מספיק שהוא היה זבל כשהיינו יחד הוא גם זרק אותי כמו זבל רק כדי לא לצאת הנזרק. מאוד בוגר לא?

בכל אופן...
    בכיתי. הרבה.
    היה לי קשה להבין למה אני בוכה- הרי זה מה שרציתי מההתחלה.
    אבל כנראה שהיה לי לקבל את העובדה שהוא זרק אותי ככה. בכל אופן....

מאז אני לא ישנה כמעט.
    טוב, תמיד היו לי בעיות שינה והייתי יושבת בערך שעתיים במיטה עד שנרדמתי..
    אבל עכשיו זה כבר נוראי, אני הולכת לישון ב2 או 3 לפנות בוקר ואני צריכה לקום ב6 וחצי לבית הספר... ובימים שאני מצליחה להירדם טיפה יותר מוקדם (12 או 1) עדיין חסרות לי המון שעות שינה מימים קודמים...

אני הולכת לפסיכולוגית והיא אמרה שחוסר שינה מעיד על זה שמשהו מפריע לי בנפש וזה אבל אני לא ממש רוצה לדבר איתה על כל העניין של החבר.. ככה שאני במבוי סתום וחשבתי אולי לכם תהיה בשבילי תשובה. כי אני כבר לא יודעת מה לעשות.. אני עייפה כל הזמן ואני רוצה לצאת כבר מהשביזות הזאת! כי אני יודעת שמגיע לי משהו יותר טוב ממנו! באמת מגיע לי. וזה לא שלא ניסיתי! התנשקתי עם 2 בנים אחריו (ניסיתי לשכוח וזה) אבל זה פשוט לא אותו דבר.. אני לא מרגישה איתם כלום. פתאום אחרי שנפרדנו נפתחו לי כל כך הרבה דלתות לקשרים חדשים ובראים עם אנשים שמתייחסים אלי מדהים! ונותנים לי את היחס שאני ראויה אליו. אבל פתאום זה ריק לי. פתאום לא בא לי קשר. בא לי סטוצים, בא לי לנצל את הזמן הזה כמו שצריך ולחיות מרגע לרגע.
    בבקשה תעזרו לי לצאת מהמלנכוליה שנפלה עלי! בבקשה בבקשה.
    אני רוצה לישון כרגיל! ולחיות כרגיל! ולאהוב (ולקבל אהבה חזרה) פשוט להיות מאושרת. להיות אותה ילדה חייכנית שהייתי פעם. אוקיי אז אולי הייתי נאיבית והעדפתי לראות הכל במשקפיים ורודים כדי לא להיפגע אבל אז מה?! נהנתי מזה ואהבתי את זה! אהבתי לחיות בהרגשה שהכל טוב גם כשהיה לי מחורבן.
    בבקשה תגידו לי מה לעשות.

(אגב. הוא היה החבר הראשון שלי והנשיקה הראשונה שלי ואממ בעצם הראשון בהכל. כל דבר שעשינו יחד היה הפעם הראשונה שלי)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחסויה שלום

מירב שרון
    26/10/2009

חיפשתי במה שכתבת את השאלות ואת בעצם ענית לעצמך על הכול. מה שחשוב זה ש"פרקת" את כל מה שאת מרגישה וחושבת, אני מבינה שאת בטיפול פסיכולוגי, למה אינך מרגישה שאפשר להביא את מה שקרה לך עם חבר שלך לפסיכולוגית? הרי זה בדיוק המקום לדבר על הכול ולקבל התייחסות אישית ומעמיקה ולהגיע עם עצמך לתובנות. רק את יכולה להוציא את עצמך מהמלנכוליה, לא אף אחד אחר, ואת יכולה לעשות את זה בעזרת הפסיכולוגית שלך.
    אני מאוד מבינה שהוא היה החבר הראשון שחווית איתו את כל החוויות הראשונות של אינטימיות רגשית ופיזית ולגיטימי שתתאבלי על זה. ותמשיכי הלאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו