מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שורף לחברה בסקסדוד אדרי24/10/2009
היי, לאחרונה נכנסתי לקשר עם מישהי והיא הייתה בתולה, ולאט לאט התחלנו כל מיני מעשים, בהתחלה הייתי משפשף לה עם היד מעל התחתון אחרי זה דחפתי לה אצבעות מתחת לתחתון והכל היה סבבה.
החברה גמרה תמיד כשהייתי דוחף לה אצבעות, עד שפעם אחת דחפתי לה אצבעות ונקרע לה קרום הבתולים וגם לפני שנקרע היה קצת דימום ואז היא גילתה שהייתה לה דלקת ולקחה אנטיבוטיקה.
בכל מקרה כבר אין דם אין כלום אבל מאז ואני לא יודע אם זה בגלל זה, היא התקשתה לגמור.
לאחר כמה זמן גם שכבנו ותמיד חשבתי שזה יהיה מיוחד, אבל היא בעצמה אמרה לי שהסקס שלנו לא טוב כמו שהיא ציפתה וברור שלא כמו שאני ציפיתי, אומנם אני נהנה אבל היא לא גומרת, וגם אחרי כמה חדירות (היום הפעם ה3 ששכבנו) היא אומרת ששורף לה בפנים.
אם תוכלו לענות לי למה תמיד שורף לה בפנים? גם כשהייתי דוחף לה אצבעות אחרי כמה זמן התחיל לשרוף לה.
ובקשר לגמירה היא אומרת לי שהיא מונעת מעצמה לקבל אורגזמה כי אנחנו עושים את זה בבית שלי והיא נלחצת שאמא שלי לא תשמע רעשים, אז אמרתי לה שתשתחרר קצת, ודבר שני היא אומרת לי שהיא פוחדת שברגע שהיא תגמור גם יצא לה קצת פיפי כי תמיד כשאנחנו עושים מעשים יש לה חשק לפיפי כל שניה.
אמרתי לה שתשתחרר אבל היא לא קולטת, אז איזה פתרונות יש לכם בקשר לזה ששורף לה בפנים וגם בקשר לזה שהיא לא גומרת?
תודה, דוד אדרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוד
דניאלה פרייפלד25/10/2009יפה שאתה דואג
והיות ותארת ששורף לחברה שלך,
יכול להיות שיש לה וסטיבוליטיס, פצעונים שקשה לראותם ממש בפתח הנרתיק ולכן עם כל נסיון לחדור יש הרגשה ששורף.כדאי לה ללכת ולהיבדק.
עד אז ,אני מציע לך לא לנסות לחדור, כי זה עלול להרחיק אותכם יותר .
כל פעם שתחילו להתמזמז היא תתחיל לדאוג לרגע ה.....ואז לכל אורך הדרך היא דרוכה, יותר סגורה ,פחות ופנחות מאפשרת לעצמה ואז אתה תרגיש דחייה...מעגל סגור ...
בזמן הזה רק להינות מאווטר סקס.
ואז מגיעים לקושי שלה להשתחרר..
האם בבית שלה היא מרגישה יותר משוחררת ,מאוננת ומגיע לאורגזמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבית שלה בכלל לא
דוד אדרי25/10/2009המקום היחיד הוא הבית שלי או באוטו (ששם זה לא ממש נוח).
האם אתה בטוח שזוהי המחלה אשר אמרת?
בימים האחרונים גם היא טענה כי התחילו לה בחילות והציצים שלה גדלו והתנפחה לה קצת הבטן וכואב לה קצת בבטן באזור התחתון שלה. היא חושבת שהיא בהריון וקנינו ערכה ויצא שלילי, עכשיו היא רוצה לקנות עוד ערכה כדי להיות בטוחה.
השאלה היא האם באמת היא יכולה לקבל מחלה כזאת כמו שאמרת בגיל כזה צעיר (16.5)?
אני יודע שלפני שהתחלנו לשכב, הייתי דוחף לה לפעמים אצבעות בשבילה שתהנה, והיה קצת שורף לה ולפעמים היה דימומים ואז היא הלכה לרופא ולקחה אנטיביוטיקה כי כנראה שהייתה לה דלקת שם והיו דימומים אבל זה עבר, אבל עובדה שמאז שורף לה, ואני יודע שפעם זה לא היה ככה פעם היא הייתה גומרת באוטו וגם גומרת בבית לפעמים ונהנית חופשי.
הסברתי לה עכשיו בטלפון שעדיף לה להיבדק אצל רופא כי זה לא משנה גם אם שנתיים לא נשכב עכשיו, זה עדיין יחזור לה ברגע שהיא תתחיל לעשות מעשים, נכון?
הדבר השני שממנו היא חוששת ללכת לרופא הוא בגלל ההורים, אף אחד לא יודע שהיא לא בתולה ושהיא עושה מעשים ואסור שאמא שלה תדע, והיא רק בת 16.5 אז השאלה היא איך עושים את זה? איך הולכים לכל הרופאים האלה בלי שהאמא תדע, כלומר האמא יכולה להסתכל עם איזה רופאים היא נפגשת ומה הבעיה שלה נכון? כי אין חיסיון בין רופא לחולה כשאתה מתחת לגיל 18 וכשאמא שואלת על הילדה שלה הרופא בטוח יענה לה, ומזה היא מפחדת שהרופא יגיד לאמא שלה שהיא לא בתולה או דברים כאלה.
אז איך אנחנו מטפלים בזה? אני רוצה לדעת את זה בשבילה כי אני לא רוצה שכל החיים שלה יהיה בכאבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)