גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות
    אלמונית
    24/10/2009

במשך כמה חודשים לקחתי גלולות מסוג אחד...הבנתי שהן לא מתאימות לי אז הרופא העביר אותי לגלולות פמינט......עכשיו הבנתי שזה כמו לקחת חפיסה ראשונה....אז כעבור כמה זמן אני אוכל לחזור לקיים יחסי מין בלי קונדום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות

הוספת תגובה

• אלמונית

דניאלה פרייפלד
    25/10/2009

לגבי רוב הגלולות באופן עקרוני את מוגנת ישר עם הכדור הראשון (חיבים לפי הוראות רופא קודם! ואז לקרא הורואת שימוש) אך כמחנכת מינית אני אומרת, ליתר בטחון, חודש עם קונדום.
    אך כדאי לך לפנות בפורום לרופאת נשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטרפת.. שאלה נוספת

הדר
    25/10/2009

גם אני נוטלת פמינט. רציתי לדעת מה החשיבות של נטילת גלולה באותה שעה?
    האם זה משנה אם באופן חד פעמי אקח גלולה בבוקר במקום בערב בגלל טיול שנתי..?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדר

דניאלה פרייפלד
    25/10/2009

יש חשיבות בלקחת באותה שעה מבחינתי כמחנכת מינית , באופן קבוע את הגלולה!!
    להרגיל את הנערה/אישה לקחת, כלומר ענין של הרגל, אם לוקחים בסביבות אותה שעה כל יום ויום, זה נכנס לתלם זה הרגל, וכמו כל הרגל קשה לא לעשות זה נהפך למשהו טכני !!!
    ביולוגית בריאותית בכל זאת כדאי לקחת משהו קבוע באותה שעה כי גם הגוף מתרגל ונכנס לשגרה משלה. להסבר יותר מדעי לפנות לפורום רופאי נשים.
    ולא ,לא נורא לקחת חד פעמי את הגלולה בזמן אחר החשוב הוא לקחת יום יום.
    תהני בטיול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטח שחשוב

נטלי
    26/10/2009

מאוד חשוב לקחת בשעה קבועה למרות שבאופן חד פעמי (אבל באמת חד פעמי) זה בסדר רק לא להתחיל לשחק עם זה יותר מדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו