מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולותאלמונית24/10/2009
במשך כמה חודשים לקחתי גלולות מסוג אחד...הבנתי שהן לא מתאימות לי אז הרופא העביר אותי לגלולות פמינט......עכשיו הבנתי שזה כמו לקחת חפיסה ראשונה....אז כעבור כמה זמן אני אוכל לחזור לקיים יחסי מין בלי קונדום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלמונית
דניאלה פרייפלד25/10/2009לגבי רוב הגלולות באופן עקרוני את מוגנת ישר עם הכדור הראשון (חיבים לפי הוראות רופא קודם! ואז לקרא הורואת שימוש) אך כמחנכת מינית אני אומרת, ליתר בטחון, חודש עם קונדום.
אך כדאי לך לפנות בפורום לרופאת נשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת.. שאלה נוספת
הדר25/10/2009גם אני נוטלת פמינט. רציתי לדעת מה החשיבות של נטילת גלולה באותה שעה?
האם זה משנה אם באופן חד פעמי אקח גלולה בבוקר במקום בערב בגלל טיול שנתי..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדר
דניאלה פרייפלד25/10/2009יש חשיבות בלקחת באותה שעה מבחינתי כמחנכת מינית , באופן קבוע את הגלולה!!
להרגיל את הנערה/אישה לקחת, כלומר ענין של הרגל, אם לוקחים בסביבות אותה שעה כל יום ויום, זה נכנס לתלם זה הרגל, וכמו כל הרגל קשה לא לעשות זה נהפך למשהו טכני !!!
ביולוגית בריאותית בכל זאת כדאי לקחת משהו קבוע באותה שעה כי גם הגוף מתרגל ונכנס לשגרה משלה. להסבר יותר מדעי לפנות לפורום רופאי נשים.
ולא ,לא נורא לקחת חד פעמי את הגלולה בזמן אחר החשוב הוא לקחת יום יום.
תהני בטיול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטח שחשוב
נטלי26/10/2009מאוד חשוב לקחת בשעה קבועה למרות שבאופן חד פעמי (אבל באמת חד פעמי) זה בסדר רק לא להתחיל לשחק עם זה יותר מדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)