חולשה אחרי אוננות עזרו לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חולשה אחרי אוננות עזרו לי
    א.ח
    17/09/2007

אני בן 14 אני מיתאמן בנינג'יטסו (אומנות לחימה) בזמן האחרון אני מאונן (פעמיים ביום)
    וכל פעם שאני מאונן אני מרגיש חלש מאד כאילו לא סתם הרגשה אני פשוט חלש יותר
    פעם אחת אוננתי ליפני אימון הרגשתי חלש אבל סמכתי על זה שזה רק הרגשה במהלך האימון
    חולקנו לזוגות ונילחמנו פריפייט (קרב חופשי אגרופים האבקות הכל) ונילחמתי נגד מישהי
    שקטנה מימני בשנה ומשהו ואני בדרך כלל הארבה יותר חזק מימנה בסופו של דבר היא היא
    העיפה אותי לריצפה והכניעה אותי ותוך זמן דיי קצר ולא ניראה שהיא היתאמצה יותר מידי והיא
    פשוט גמרה אותי מעיפות!!! המאמן אחרי השיעור שאל אותי אם משהו קרה ואיך הפסדתי ככה,
    אני בחור חזק יחסית ואני בחיים לא האמנתי שמישהי שעוד קטנה מימני תנצח אותי כמו כלום
    האם זה קשור לעובדה שאני מאונן אני גם מרגיש חלש יותר אחרי שאני מאונן בבקשה תענו לי!!!!
    זה דחוף אני לא יכול להמשיך ככה!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חולשה אחרי אוננות עזרו לי

הוספת תגובה

• כנסו

נתנאל
    17/09/2007

אני מכור על להביא בייד ואני לא מצליח להפפסיק עם זה
    עכשיו כבר יומים לא הבאתי בייד אבל הבאתי בייד אך לא הגעתי לגמירה ...
    יכול להיות שבגלל שאני מביא בייד לעיתים קרובות בגלל זה הביצים שלי קטנות!?
    ובנוגע לשאלה שלך לפי דעתי לך לרופא....כי זה לא טוב להתאמן הרבה בגיל ההתבגרות
    הייתי רוצה שהמומחים יעזרו לנו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפני תחרויות ספורט,

ד``ר עידן מיליצ`ר
    19/09/2007

לא מקיימים יחסי מין! כדי לשמור על האנרגיה...כן כן מין מצריך התאוששות אחריו...
    עידן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו