מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקס ראשוןניס25/10/2009
שלום,
אני כיום בן 24 ויש לי חברה רצינית מזה שנתיים שהיא בת 21.
בתחילת הקשר שלנו שזרם מעולה תמיד שהגענו למיטה הייתה בעיה.
והבעיה באה ממנה בעיקר היינו מתחרמנים ולי היה עומד בטירוף מכל מגע מנשיקה
מליקוק באוזן. והיא לא הייתה מוכנה שאני יוריד לה את המכנס. ככה זה נמשך שנתיים
ודיברנו על זה מלא פעמים שזה לא יכול להמשיך ככה ולאט לאט דברים התקדמו והיא הסכימה
לגעת לי באיבר מין מה שלא היה קודם ואפילו היא אמרה לי שהיא נגעלת לגעת בו.
אבל אחרי הרבה שיחות היום היא פתוחה לגמריי היא מתפשטת לידי בלי בעיה והיא רוצה לשכב.
הבעיה היא עכשיו בי פתאם לא עומד לי כל כך כמו בעבר לוקח לי יותר זמן להגיע לזיקפה
וגם שאני מגיע כבר ברגע שאני מכניס אותו ישר אני נתקף בלחץ בשאלות מה יהיה איך יהיה מה לעשות ותוך שניה הזיקפה נעלמת כאילו לא הייתה.
אני עד היום לא שכבתי עם בחורה, היו לי מספר חברות אבל הקשר לא זרם לסקס.
הייתי אצל נערת ליווי אבל שם נלחצתי מאד ולא עמד לי למרות שבסוף ניסיתי להעמיד אותו
וגמרתי אפילו אבל האיבר בכלל לא היה קשה.
תוך כדי הקשר עם חברה שלי הייתי בעצם מביא ביד כדי להגיע לפורקן מיני.
ובסרטים שצפיתי שהבאתי עליהם ביד אלה לא היו סרטים רגילים.
חיפשתי סרטים שיש שם בן אדם מבוגר שמן עם פנים בוגרות שעיר בעיקר שמזיין בחורה
שהיא על 4. אלה הסרטים שגירו אותי והתגרתי מהאקט עצמו ומלראות את הגבר מזיין
והבחורה כן היה חשוב שלא תהייה זקנה מגעילה כזו או שמנה ענקית אבל לא ממש היה חשוב איך היא נראית. כל החיפוש היה אחר הגבר השמן המבוגר השעיר.
מה שקרה זה שחיפשתי את הדבר האמיתי ורציתי לראת במציאות גבר כזה ערום וכאן הייתה התנסות מינית עם גבר כזה. לא ממש ידעתי מה אני רוצה או עושה. פשוט שראיתי אותו ישר עמד לי ושהוא נגע בי גם עמד לי והוא מצץ לי ונהנתי וגמרתי ושהוא ביקש ממני למצוץ לו עשיתי את זה אבל לא נהנתי בכלל והרגשתי מושפל ועשיתי את זה רק כדי שהוא יעשה לי גם. ושהוא ניסה לזיין אותי הרגשתי שוב מושפל ולא היה לי נוח ולא הסכמתי גם כי כאב לי וגם לא ממש רציתי את זה.
נהנתי רק מהמגע ומהמציצות.
חברה שלי יודעת על כל הסיפור שלי ועל כל ההתנסות והיא עדיין פה איתי ואנחנו מנסים לקיים היום יחסי מין ולא מצליחים עכשיו זה בגללי לי פשוט לא עומד ברגע שאני מתקרב לחדירה.
אני פשוט נלחץ ועולות לי שאלות מה קורה איתי למה לא עומד לי אני רוצה ואני לא מבין למה שאני מגיע לאקט עצמו הכל יורד שאלות כמו למה עם הגבר זה עמד ישר.
רציתי לשאול בעצם מה באמת הבעיה שלי? בגלל ההתנסות עם הגבר זה מונע ממני לשכב עם החברה? יש לי חרדה מסקס? כי כיף לי איתה ואני נהנה מהמגע ושהיא נוגעת לי עומד לי ושאני מנשק אותה ומתרחמן איתה עומד אולי לוקח קצת יותר זמן אבל עומד.
אשמח לקבל תשובה,
ומצטער על המכתב הארוך אבל יש לי פשוט הרבה דברים בראש כמו שאפשר לשים לב.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניס
דניאלה פרייפלד25/10/2009סקס זקוק לראש פנוי!! ואתה כל כך חושב,מותרד, מבולבל.....ובצדק, שאין אפשרות שיהיה שיתוף פעולה של גוף ונפש (פין,ראש).
הקשר שלכם פתוח ומבוסס על אימון (לשניכם יש סבלנות בכדי לבנות את הקשר) לכן אני מציע לך ללכת יחד לטיפול מיני (אם היא תסכים) אם לא יחד,אז לך אתה לבד, כדי לברר נושאים אילו אם מי שמוסמך לקח.תמצא רישמה של מטפלים באתר של איטם.
בנתיים אני מציע לך לא לקיים יחסי מין עם חדירה, תלבשו שניכם תחתונים.
אתה,תקח בד ותכסה עיניים (לא כל פעם) ותן לעצמך לחוש לא לחשוב ותראה לאחר מכן מה זה עשה לך, היתה יותר בלחץ יכולת להירגע חשת אותה, היתה תגובה מצידך יכולת לא לחשוב איזה פנטזיות נכנסו....לא צריך לעשות את זה להרבה זמן תתחיל בכמה 5 דקות כדי להתרגל ואם אתה מרגיש שזה מתאים תמשיך בהדרגה אפשר לעשות הכל חוץ מחדירה ולגעת לה למטה כי היא גם עם תחתון.
אפשר לברר איתה מה עבר עליה תוך כדי (לא האם נהנת היה לך טוב אבל יותר לכיוון מה הרגשת...
בהצלחה ובאמת לך ליעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ניס25/10/2009יש דבר כזה בכלל פחד מסקס?
ההתנסות המינית שלי עם הצד השני יכולה להשפיע על הסקס בינינו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצאת מזה? תגובה
משה בן חיים25/10/2009אני לא יודע איך לעשות את זה. מצד אחד אני לא מצליח להשתלט על הרגשות שלי ומצד שני אני מנסה בכל דרך אפשרית להתאהב בבחורה.
אני בטוח שיש דרכים להגביר אצלי את הרגשות כלפי נשים רק שלא יודע כיצד. איך חייב להצליח לעשות סוויץ' במוח. כיצגד אני עושה את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשה
דניאלה פרייפלד25/10/2009באנגלית אומרים you are who you are
אם אתה נמשך לגברים ............
החיים באשר הם אינם קלים ואני מודה שלאדם שהולך נגד הזרם עוד יותר קשה
ולא יהיה לך חיים קלים בתחילת דרכך עם הנטיה המינית שלך
אך ללכת נגד אותה דחף הכה עמוק, ולמצא טיפול שיעזור לך יהיה מאד קשה.
אני מציעה לך לפנות לחושן שם יש אנשי מקצוע שיכלו לעזור לך יותר 03-5252896* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)