איך לצאת מזה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך לצאת מזה?
    משה בן חיים
    25/10/2009

שלום רב,
    לפני הכול רציתי לברך אתכם על הפורום המקצועי שלכם, עלו והצליחו על העזרה והתמיכה שאתם נותנים לנו.
    ובעצם המהות הפנייה,
    אני בן 23 גר בראשל"צ עם הורים. יש לי נטייה מינית כלפי גברים אני נמשך אליהם ואת הפרפרים שיש לי בבטן שאני רואה גבר, בחיים לא היו לי כלפי אישה. הגעתי לאינטימיות עם גברים אך ללא חדירה.
    לאחר שנים של מחשבות, התנסויות והכרה של הקהילה ההומולסבית אני מגיע להחלטה שאיני רוצה להיות כזה. כמה שקשה לי לומר זאת כי בעצם אני עושה פה וויתור גדול אך זה לא מתאים לי החיים האלה מהמון סיבות.
    לאחר תקופה ארוכה שדי ניסיתי לדכא את הרגשות שלי כלפי גברים וניסיתי לצאת עם בנות ובאמת להתחבר לצד הזה, לפני שבועיים יצאתי לחול ובטיול פגשתי בחור סטרייט שפשוט אחרי הטיול הייתי שבוע ימים בדיכאון כדי לשכוח אותו. ניתקתי איתו קשר כדי שאוכל לשכוח אותו ולעבור לסדר היום, ואני חייב להגיד שעד היום יש לי רגשות כלפיו ויש לי רגעים שאני מתפרץ בבכי מעצם המחשבות עליו. מה לעשות, בתקווה שהזמן יעשה את שלו.
    האירוע הזה הדליק לי נורה אדומה על מה יהיה בעתיד אם תיהיה לי אישה ואני אתאהב בצורה כזאת בגבר שיוריד אותי מכל הפסים.
    יש לי מחסור של חום ואהבה בחיים זה אני יודע, אך אף פעם לא הצלחתי למלא את המקום החסר הזה בעזרת אישה. אני חייב להגיד שגם לא נתתי הזדמנות לכך כי מלחתחילה לא היה בי את הניצוץ כלפי בנות. כרגע דבר האחרון בראש שלי זה יחסי מין. מה שהכי חסר לי כרגע זה החיבוק, החום והאהבה של גבר. אני לא יכול להרשות לעצמי לקבל אותם, כי בכל רגע נתון אני מדכא את הרגשות שלי כלפי הבנים ומנסה להסתכל עליהם בצורה שלילית לטובת העתיד והמטרות שלי.
    אשמח לקבל את עזרתכם בכיצד אני יכול לצאת מהמצב הזה, אני חייב לעשות את השינוי הזה בתוכי ולהתחיל את החיים שלי.
    תודה מראש על העזרה והתמיכה שלכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך לצאת מזה?

הוספת תגובה

• משה

דניאלה פרייפלד
    25/10/2009

אני מורידה את הכובע בפניך!! כל הכבוד לך!!!
    אני בטוחה שלא קל לך!!!וכואב לי שאתה מרגיש כל כך לבד!!!
    אך אני לא כל כך מבינה למה פנית ,היות ואתה אומר שלמרות כל הקושי (נכון) החלטת שאתה הולך עם זה שאתה רוצה להתקרב לגברים, מצד שני, אתה אומר שזה לא מתאים עם איפה שאתה עם עצמך עכשיו ומה שאתה רוצה עבורך.ה
    אם הבנתי אותך נכון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

ניס
    25/10/2009

משה תגיד הגברים שאתה נמשך אליהם.
    לפי מה בדיוק אתה נמשך אתה מכיר קודם את הבן אדם או שאתה יכול
    לפי חיצוניות להימשך ישר.
    גברים מבוגרים ? צעירים בגיל שלך?
    שכבת פעם עם בחורה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לצאת מזה? תגובה - ניס

משה בן חיים
    25/10/2009

יש בחורים שאני רואה ואני אומר וואוו איזה הורס הוא אבל לרוב לא מגיע לשום מקום.
    אני מתאהב בבחורים שאני מכיר את הפנימיות שלהם וגם כמובן קצת החיצוניות ואז קשה לי מאוד לשכוח אותם. כמו שסיפרתי על הבחור מהטיול. הוא בחור מקסים מכל הבחינות, רגיש, עדין, חמים נותן אהבה, חברותי ומה לא.
    לרוב הבחורים שאני מתאהב בהם הם גדולים ממני בשנתיים-שלוש ולא יותר.
    לשאלתך, לא הגעתי לשום קשר אינטימי עם בחורה מעצם העובדה שפשוט לא עבד ולא הצליח אפילו להגיע לרמה של נשיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לצאת מזה? תגובה

משה בן חיים
    25/10/2009

אני מצטער בטעות הגבתי במקום אחר.
    אני לא יודע איך לעשות את זה. מצד אחד אני לא מצליח להשתלט על הרגשות שלי ומצד שני אני מנסה בכל דרך אפשרית להתאהב בבחורה.
    אני בטוח שיש דרכים להגביר אצלי את הרגשות כלפי נשים רק שלא יודע כיצד. איך חייב להצליח לעשות סוויץ' במוח. כיצגד אני עושה את זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניס

משה בן חיים
    25/10/2009

יש בחורים שאני רואה ואני אומר וואוו איזה הורס הוא אבל לרוב לא מגיע לשום מקום.
    אני מתאהב בבחורים שאני מכיר את הפנימיות שלהם וגם כמובן קצת החיצוניות ואז קשה לי מאוד לשכוח אותם. כמו שסיפרתי על הבחור מהטיול. הוא בחור מקסים מכל הבחינות, רגיש, עדין, חמים נותן אהבה, חברותי ומה לא.
    לרוב הבחורים שאני מתאהב בהם הם גדולים ממני בשנתיים-שלוש ולא יותר.
    לשאלתך, לא הגעתי לשום קשר אינטימי עם בחורה מעצם העובדה שפשוט לא עבד ולא הצליח אפילו להגיע לרמה של נשיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד התייחסות

מירב שרון
    26/10/2009

אתה מביא את המצוקה שלך שאתה בעצם נלחם עם עצמך ועם הנטייה המינית שלך וזה נשמע מאוד לא פשוט. אני ממליצה לך לפנות לטיפול רגשי ולברר עם עצמך יותר לעומק את כל התפיסות, הערכים, החלומות, הפנטזיות ועוד כדי להגיע עם עצמך לתובנות לגבי איך אתה בוחר לחיות את חייך. חשוב מאוד שלא תרגיש לבד, כי אתה ממש לא לבד, אני גם מציעה לך לפנות לארגון "חושן" בתהליך שאתה עובר עם עצמך ומה שתחליט עם עצמך לכאן ולשם. וגם אנחנו כאן בשבילך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו