מה אני יכול לעשות עם הבישנות הזאת.?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה אני יכול לעשות עם הבישנות הזאת.?
    נתנאל
    17/09/2007

אני מתבייש בוא וזה מעצבן אותי ...ובכלל אני ביישן :[ מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שורדים :]

ashooo
    18/09/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למכור שלום

מירב שרון
    18/09/2007

אתה מתאר את עצמך כביישן מטבעך. אתה גם מציין שזה משהו שמפריע לך בחיי היום יום. אם אתה רוצה לשנות את זה, אתה יכול לפנות לטיפול נפשי אצל פסיכולוג או עובד סוציאלי קליני. אם בנוסף לביישנות, אתה מתבייש בפין שלך, אתה מוזמן לפנות לייעוץ מיני (וזה כולל טיפול פרטני וטיפול מיני).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך אני מגיע לטיפול כזה!?

נתנאל
    18/09/2007

אני לא מבין מה אני צריך לעשות 1?...מה לבוא להגיד לאבא אבא אני ביישן ויש לי איבר מין קטן?..
    ולהגיד לו אחרי זה שאני רוצה ללכת ליעוץ רפואי פסיכולוגי מה שתגידי...:[ וזה גם עולה המון המון כסף...מה אני יכול לעשות!?..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למכור שלום

מירב שרון
    18/09/2007

קיימת אפשרויות של טיפול פסיכולוגי באמצעות קופ"ח, המחיר הנו מסובסד והרבה יותר סביר מאשר בשירות הפרטי:

כמו כן כיום ניתן להגיע לייעוץ מיני במסגרת קופת חולים כללית. ושוב המחיר מסובסד על ידי המדינה.

ואם אתה מרגיש מספיק פתוח עם אביך אתה יכול לשתף אותו ברצונך להגיע לטיפול נפשי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו