שאלה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    רוני
    26/10/2009

אני וחבר שלי שכבנו לפני יום בערך ונכנס קצת מהשפיך לבפנים והיינו בלי אמצעי מניעה ..
    וזאת הייתה הפעם הראשונה שלי , היו לי תופעות לוואי מאז , ירד לי דם אחרי ששכבנו , היום בבוקר ואתמול כשחזרתי , ובביצפר יצאה לי הפרשה חומה כזאת על התחתונית , בכל מקרה אני לא בטוחה שניכנסתי להריון אבל לקחתי פוסטינור , עכשיו השאלה אם לא ניכנסתי להריון יהיו לי תופעות לוואי מהפוסטינור כמו : בחילות , הקאות , סחרחורות , וכו .. ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

• ללירון שלום

מירב שרון
    26/10/2009

מאחר וזאת הייתה הפעם הראשונה שלך שקיימת יחסי מין, מאוד יתכן שהדימום נוצר בשל כך שקרום הבתולין "נקרע" (יותר נכון התרחב). אחרי שהמלצתי לך לקחת פוסטינור עכשיו אני קוראת כאן שכבר לקחת את זה וטוב שכך כי היית בסיכון להריון לא רצוי. כמו בכל תרופה, יש רשימה של תופעות לוואי גם בעקבות לקיחת פוסטינור כי מדובר בגלולה חזקה מבחינה הורמונלית, להלן תופעות הלוואי האפשריות - בחילות, כאבי בטן, שלשול, כאבי ראש, עייפות, רגישות בשדיים ושינויים במחזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגנה מהריון

ענת
    29/10/2009

היי כדאי לשקול אמצעי מניעה , פוסטינור מציל במצבים מפחידים כאלה אבל שווה להיות מוגנת מראש ולא להגיע למצבים האלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוני

דניאלה פרייפלד
    29/10/2009

לכל תרופה מצורף רשימה של תופעות לוואי שעלולות להיות, אך תגוגה לתרופה הינה ענין אישי ,כל אחד ואחת מגיב/ה או לא!!! אחרת.
    ולכן אי אפשר לתת תשובה חד משמעית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו