מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה כמה טיפים :)יעל18/09/2007
היי, אני נכנסת לפה פעם ראשונה ואני לא יודעת עד כמה המקום הזה רציני אבל בכל מקרה לא יזיק לי לקבל כמה טיפים.
יש לי ידיד טוב שאני מאוד אוהבת אותו, באמת אוהבת ברמה שאי אפשר לתאר. לא יודעת עד כמה הוא אוהב אותי.
בתקופה האחרונה התחלנו להתקרב ובאתי אליו הביתה ערב אחד, והוא היה במיטה ושכבתי לידו, ואז קרה מה שקרה והתנשקנו, אפילו כמה פעמים, הוא נגע בי, אבל לא ניסה אפילו פעם אחד להוריד לי את הבגדים או משהו כזה.
באותו רגע היה לי דיי מוזר, בגלל שלא חשבתי ששום דבר כזה יקרה ביננו אי פעם, וגם בגלל שיש לו חברה. בכל מקרה, לא רציתי לזרום איתו עוד כי הרגשתי דיי מוזר.
אבל במחשבה אחרי זה, אני יודעת שהבנאדם היחיד בנתיים שאני אסכים להיות איתו בקירבה הכי אינטימית שיש, זה הוא.
בכל מקרה לא יודעת אם יקרה ביננו שוב משהו כזה, ובכל מקרה קצת התרחקנו בגלל זה נראה לי.
מה אפשר לעשות? הוא כל כך חשוב לי ואני לא רוצה שנתרחק.
ועוד שאלה. אם מקיימים יחסי מין, ויש קונדום, צריך אחרי זה לקחת גם גלולה? אם כן איזה גלולה צריך? צריך לקחת לפני או אחרי? ואם בלי קונדום.. מה צריך לעשות?
וזה באמת כל כך כואב בפעם הראשונה? =/
תודה ויומטוב :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טבעי
טום*21/09/2007זה טבעי ההתרחקות באה כדי שתוכלו לחשוב קצת על הדברים שקרו כל כך מהר.
לכן מתרחקים, אך כשאוהבים חוזרים להיות ביחד.
אז חשוב שלא תלחצי אותו, ותני לו את הזמן לחזור אליך.
והכי חשוב תהיי רגועה, כאילו כלום לא קרה.
אם הוא משתמש בקונדום לא צריך גלולה, אך תוודאי שהקונדום עליו כשהוא גומר.
ואם את רוצה לקחת גלולה, תפני לרופא שיתאים לך.
קחי בחשבון שאפשר להידבק ממחלות בלי קונדום, ולכן מומלץ רק אם הוא חבר קרוב ומומלץ שיעשה בדיקות בעצמו לפני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)