מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני בן 16עומרי30/10/2009
נתחיל מי זה שסקס זה דבר נורמלי הצלי מעולם לא שכבתי בלי קונדום וכל הילדות איתן שכבתי עברו בדיקות חבר שלי כל הזמן אמר לי שאני ינסה משהו שונה אז הוא לקח אותי לזונה הלכנו ביחד עכשיו הזונה ירדה לי עם קונדום וזה הדבר היחדי שעשיתי איתה הקונדום לא ניראה אבל אני יפוכונדר ברמות עצבניות הרופא עליוו הלכתי אמר שאני סתם מפחד לא קרה כלוום אני תמיד מנסה לחשוב עם ניקרע עם קרה משהו שלא סמתי לב עליוו אני פשוט לחוץ סתם לפי דעתי למרות שעשיתי את זה עם קונדום והיא לא יתקרבה אלי לפני שסמתי אותו עכשיו אמרו לי שגם ממציצה אני לא יכול לידבק באיידס אבל גם סמתי קונדום ליתר ביטחון עם אני מוגן 100 אחוז?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עומרי
דניאלה פרייפלד30/10/2009אם אני הבנתי אותך נכון, כל זמן שהותך עם הזונה היתה עם קונדום עליך,מוגן?
לצערי ,אין אף פעם, 100%,אך נכון להיום הקונדום הוא האמצעי הבטוח ביותר בפני מחלות מין.
תמשיך לקיים יחסי מין מוגנים!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)