דחופפ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחופפ
    מייטל
    31/10/2009

יש לי בעיה במחזור . מאז שקיבלתי מחזור הוא לא סדיר אצלי וזה בערך כבר 4 שנים ..
    הייתי אצל גניקולוגית והיא אמרה לי שיש לי בעיה בהורמונים ובבציות משו כזה , עכשיו שכחתי לשאול אותה שאם במקרה קיימתי יחסי מין ללא אמצעי מניעה והיו טיפות אהבה מה הסיכוי שלי להיכנס להריון עם הבעיות של המחזור ?
    תענו לי בבקשה ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחופפ

הוספת תגובה

• לרוני שלום

מירב שרון
    01/11/2009

לא מעט נשים סובלות מבעיות של מחזור לא סדיר. לעיתים מוצעת להן האפשרות של לקיחת גלולות לצורך הסדרת המחזור מבחינה הורמונלית. במקרה שלך זה רלבנטי גם כאמצעי מניעה כי את פעילה מינית ואינך משתמשת באמצעי מניעה. אני ממליצה לך לפנות מחדש לרופאת הנשים שלך ולבדוק איתה מחדש מה האופציות שלך. ככה או אחרת, אני שוב מדגישה ב"טיפות האהבה" (בנוזל המקדים) יתכן שאריות של זרע מהשפיכה הקודמת ולכן גם אז יש סיכון של הריון לא רצוי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה לתגובה :-\

חסויה
    01/11/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו